ali2 115 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان کدی میخوام که بعد از هر بار کلیک بر روی باتن ی متن رو درون فایل txt ذخیره کنه و بعد بتونم در اکتیویتی دیگه ازش استفاده کنم من از این کد استفاده میکنم ولی بعد از هر بار کلیک متن قبلی رو پاک میکنه و آخرین متن رو ذخیره میکنه. پیشاپیش ممنون از کمکتون File.WriteString(File.DirInternal,"b4a.txt",Label1.text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اره، متن رو تا جایی که میدونم نمیشه پاک کرد البته میتونی اینطوری کنی که کاملا خالی میکنه دیگه file.writestring(file.dirinternal,"b4a.txt","") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام دلاور این شاید کمکت کنه dim matn as string matn = file.readstring(File.dirinternal,"b4a.txt") file.writeString(file.dirinternal,"b4a.txt",matn & crlf & label1.text) این میاد و متن جدید رو خط بعدی فایل تکست ذخیره میکنه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ بسیار ممنونم از پاسختون استاد اسکندری عزیز. اگه بخوام بعد از هر ورود به اکتیویتی متن قبلی رو پاک کنه چه کدی قرار بدم؟ فقط اینو پیدا کردم که به کل حذف میشه File.Delete(File.DirInternal,"b4a.txt") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali2 115
سلام دوستان
کدی میخوام که بعد از هر بار کلیک بر روی باتن ی متن رو درون فایل txt ذخیره کنه و بعد بتونم در اکتیویتی دیگه ازش استفاده کنم
من از این کد استفاده میکنم ولی بعد از هر بار کلیک متن قبلی رو پاک میکنه و آخرین متن رو ذخیره میکنه.
پیشاپیش ممنون از کمکتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.