mobah 132 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ خیلی سعی کردم اتفاقی که در Sub WebView1_PageFinished(Url As String) End Sub هست را بعد از لود وب دوباره با دکمه دیگر تکرار کنم.ولی خطا میدهد لطفا راهنمایی کنید Sub Button2_Click WebView1_PageFinished End Sub چطوری میشه باز هم WebView1_PageFinished را فعال کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ راهنما تو این ضمینه هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ راهنما تو این ضمینه هست. دوست عزیز لطف کنید تاپیک رو قبل ۱۲ ساعت بالا نیارید و در صورت نیاز پست اول رو ویرایش کنید ، ضمیمه ای هم وجود نداره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ به این صورت امتحان کنید: WebView1_PageFinished("addressSite") اگه عمل نکرد باید کدهایی که توی رویداد پیج فینیش هست رو بیارید توی یه ساب و برای تکرارش موقع کلیک شدن باتن اون ساب رو فراخوانی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ مرسی جسارتن نشد باید کدهایی که توی رویداد پیج فینیش هست رو بیارید توی یه ساب و برای تکرارش موقع کلیک شدن باتن اون ساب رو فراخوانی کنید. اتفاقی نمیافته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
خیلی سعی کردم اتفاقی که در
هست را بعد از لود وب دوباره با دکمه دیگر تکرار کنم.ولی خطا میدهد
لطفا راهنمایی کنید
چطوری میشه باز هم WebView1_PageFinished را فعال کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.