amirjun32 105 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ من بعضی وقتا که اصلا خروجی نمیده.زمانی هم که میده اسم فایل اینجوریه result_RAPID_DEBUG و زمانی هم که نصبش میکنم و میخاد شروع بشه اینو مینویسه waiting for IDE debugger to connect وبعدشم که ازبرنامه خارج میشه بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ توی محیط بیسیک قسمت منوها،منوی Debug رو پیدا کن و رو حالت Release قرار بدید و یکبار برنامه رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ ممنون از راهنماییتون.ولی من همچین گزینه ای پیدانکردم. شرمنده ی سوال دیگه دارم،اینکه من ی برنامه نوشتم که توش سه تا بازی داره.یک اکتیویتی main نوشتم.حالا سه تابازی هرکدوم توی یک اکتیویتی جداس.حالامن سوالم اینه که چطوری یک منو بنویسم که کاربرباانتخاب هرکدوم از اونها بره به یکی از بازیها. ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سوال اول سوال دومت تا ساخت منو میتونم کمکت کنم ولی بقیش دوستان بگن چون مشکل منم هست برای ساخت منو ساخت منو اموزش متنی سورس منو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه.ایشاا... که بچه ها همکاری کنند تا مشکلامون حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سوال اول که مربوط به تاپیک هست که کامل پاسخ داده شد و تشکر فراوان از کاربر عزیز Mr-Edris . البته تاپیک تکراری بود و قبلا 3-4 بار پرسیده شده بود. با جست و جو مشکل حل میشد. در مورد سوال دوم هم لطفا تاپیک جدید بدید و در یک تاپیک چند عنوان و سوال رو مطرح نکنید. بدون شک پاسخ داده خواهند شد. ~~~~~~~~~~~~~~~~ برای حمایت از پاسخ دهندگان از گذینه تشکر استفاده کنید http://answercenter.ir/thread2.html ~~~~~~~~~~~~~~~~ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
من بعضی وقتا که اصلا خروجی نمیده.زمانی هم که میده اسم فایل اینجوریه
result_RAPID_DEBUG
و زمانی هم که نصبش میکنم و میخاد شروع بشه اینو مینویسه
waiting for IDE debugger to connect
وبعدشم که ازبرنامه خارج میشه
بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.