jfareba 37 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ میخوام تعداد زیادی فیلم رو از نت به صورت انلاین نشون بدم به طوری که کاربر روش کلیک کرد بره فیلم مورد نظر رو نشون بده لطفا یکی راهنمایی کنه خیلی وقته دنبالشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سلام آره داداش سرچ کن تو اانجمن پره: آموزش دانلود فایل با گرفتن لینک دانلود از دیتابیس و ذخیره... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ من بلدم که یکی دوتا فیلم رو پخش کنم تعداد زیاد رو نمیدونم چه کنم مثلا200 جستجو تو انجمن قبلا خیلی بهتر بود الان هرچی سرچ میکنم میزنه مطلب مورد نظر یافت نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ من بلدم که یکی دوتا فیلم رو پخش کنم تعداد زیاد رو نمیدونم چه کنم مثلا200 جستجو تو انجمن قبلا خیلی بهتر بود الان هرچی سرچ میکنم میزنه مطلب مورد نظر یافت نشد توپست قبلیم یه لینک گذاشتم: آموزش دانلود فایل با گرفتن لینک دانلود از دیتابیس و ذخیره... تو تاپیک بالا سورس دومو دانلود کن ؛تو اون سورس هم میتونی فایلو دانلود کنی ونگاه کنی وهم میتونی آنلاین نگاه کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ ممنونم فقط واسه کد نویسیش چون تعداد فیلمهام زیاده نیاز نیست برای یه فیلم یه اکتویتی درست کرد که؟ اخه من سر همین موندم که چه جوری 200 فیلم رو نشون بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ نه دیگه فقط لینک فیلمارو میریزی تو دیتابیس همون سورسی که بهت گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
میخوام تعداد زیادی فیلم رو از نت به صورت انلاین نشون بدم به طوری که کاربر روش کلیک کرد بره فیلم مورد نظر رو نشون بده
لطفا یکی راهنمایی کنه خیلی وقته دنبالشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.