milad09 0 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان....میخواستم بدونم چجوری میشه وقتی پوش رو ارسال کردم کاربر حتما باید رو نوتیفیکشن کلیک کنه تا از صفحه اعلان گوشی بره.....میخوام نتونه نوتیفیکشن رو از صفحه اعلان clear کنه تا بره...میخوام حتما با کلیک کردن روش از بین بره....چجوری میشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ باید onGoing اون رو برابر true قرار بدین : Dim n As Notification n.OnGoingEvent=True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad09 0 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ من از پوش پارسه استفاده میکنم....میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ توی b4a خیر ، نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad09 0 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ توی b4a با پوش پارسه همچین کاری نمیشه کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad09 0
سلام دوستان....میخواستم بدونم چجوری میشه وقتی پوش رو ارسال کردم کاربر حتما باید رو نوتیفیکشن کلیک کنه تا از صفحه اعلان گوشی بره.....میخوام نتونه نوتیفیکشن رو از صفحه اعلان clear کنه تا بره...میخوام حتما با کلیک کردن روش از بین بره....چجوری میشه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.