AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام خدمت مدیران عزیز انجمن من یه درخواست دارم و اونم اینه که یه زیرانجمن جدید توی بخش بیسیک فور اندروید راه اندازی کنید به اسم عیب یابی تا کسانی که مشکلاتی از قبیل کامپایل و نصب و... دارند، اونجا تاپیک بزنن و تقسیم بندی ها بهتر بشه باتشکر موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ تاپیک جامع مشکلات نصب و راه اندازی که موجود هست رو تاحالا نگاه کردید ؟ O_o لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام بله ولی اون فقط مشکلات نصب رو اشاره میکنه و همچنان مشکلات کامپایل در پرسش و پاسخ بیان میشه ولی یه بخش جدا بزنید واسه این کار بد نیست بنظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ ن بنده ن هیچکس از مدیران عزیز دسترسی ندارن ک بخش یا سکشن جدا بزنن تاپیک میشه زد فقط بخش رو فقط مستر ایزدی میتونن اضافه کنن بعدشم اگر بخوایم واسه هرچیزی ی بخش بزنیمک نمیشه اخه O_o ( نظر شخصی ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام البته من هم مشخص نکردم که کی اینکارو انجام بده فقط پیشنهاد دادم در ضمن اینکار برای هر چیزی محسوب نمیشه! الان نگاه کنید توی بخش پرسش و پاسخ، پر از تاپیک های مشکلات کامپایل و runhook و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.