AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام من یه تابع میخوام که ابعاد صفحه ی گوشی رو براساس اینچ بدست بیاره (مثلا گوشی 5 اینچ یا 7 اینچ و...) نمیدونم کدوم کتابخونه اینکارو میکنه ممنون میشم تابعش رو بدید یا یه فرمول واسه محاسبه اش بدید یا حتی فقط اسم کتابخونه اش رو بدید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی خیری 21 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1394/10/07, 12:23:21، AMiN.M7892 گفته است : سلام من یه تابع میخوام که ابعاد صفحه ی گوشی رو براساس اینچ بدست بیاره (مثلا گوشی 5 اینچ یا 7 اینچ و...) نمیدونم کدوم کتابخونه اینکارو میکنه ممنون میشم تابعش رو بدید یا یه فرمول واسه محاسبه اش بدید یا حتی فقط اسم کتابخونه اش رو بدید باتشکر این دقیقا سوال منم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavir 0 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۷ در در 1394/10/07, 12:29:16، Elyas Erfani گفته است : شلام بیاید رزولوشن صفحه رو بگیرید با ساب زیر بعد بگید مثلااگر برابر 1024x48 بود بگه ۵ اینچه Sub Get_Screen_Resolution pScreenWidth=GetDeviceLayoutValues.Width pScreenHeight=GetDeviceLayoutValues.Height pScale=GetDeviceLayoutValues.Scale If pScale= 0.75 Then pDPI="120" End If If pScale= 1 Then pDPI="160" End If If pScale= 1.5 Then pDPI="240" End If If pScale=2 Then pDPI="320" End If End Sub سلام، میشه واضحتر توضیح بدی و کامل بگی ک مثلا pScreenWidth=GetDeviceLayoutValues.Width pScreenHeight=GetDeviceLayoutValues.Height pScale=GetDeviceLayoutValues.Scale اینارو باید از چه نوعی تعریف کنیم؟ لطفا بیشتر توضیح بدین چون میخوام ببینم صفحه نمایشم تو هر گوشی چه عملکردی داره و تنظیمات لایوت برای گوشی های مختلف یکسان باشه در هم اکنون، kavir گفته است : سلام، میشه واضحتر توضیح بدی و کامل بگی ک مثلا pScreenWidth=GetDeviceLayoutValues.Width pScreenHeight=GetDeviceLayoutValues.Height pScale=GetDeviceLayoutValues.Scale اینارو باید از چه نوعی تعریف کنیم؟ لطفا بیشتر توضیح بدین چون میخوام ببینم صفحه نمایشم تو هر گوشی چه عملکردی داره و تنظیمات لایوت برای گوشی های مختلف یکسان باشه اگه میشه دوستان کمک کنن، خیلی نیاز دارم، کدشو هر جا گشتم نتونستم پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ شلام بیاید رزولوشن صفحه رو بگیرید با ساب زیر بعد بگید مثلااگر برابر 1024x48 بود بگه ۵ اینچه Sub Get_Screen_Resolution pScreenWidth=GetDeviceLayoutValues.Width pScreenHeight=GetDeviceLayoutValues.Height pScale=GetDeviceLayoutValues.Scale If pScale= 0.75 Then pDPI="120" End If If pScale= 1 Then pDPI="160" End If If pScale= 1.5 Then pDPI="240" End If If pScale=2 Then pDPI="320" End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسخت ولی من فکر میکنم کدی که دادی با توضیحت یکی نیست؟! میشه واضح تر توضیح بدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام
من یه تابع میخوام که ابعاد صفحه ی گوشی رو براساس اینچ بدست بیاره (مثلا گوشی 5 اینچ یا 7 اینچ و...)
نمیدونم کدوم کتابخونه اینکارو میکنه
ممنون میشم تابعش رو بدید یا یه فرمول واسه محاسبه اش بدید یا حتی فقط اسم کتابخونه اش رو بدید
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.