farhad-Fi 14 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من حدود 30 تا لیبل دارم و میخوام بیام بررسی انجام بدم و بگم به ترتیب برسسی کنه و هر کدوم که خالی بود برای من مثلا بنویسه سلام دستورات if رو بلدم ولی اینجوری 30 تا if باید بنویسم که کدنویسی زیاد میشه و برنامه سنگین نمیشه از یه حلقه ی for استفاده کرد و بیاد برام 30 تا لیبل رو بررسی کنه؟ مثلا از لیبل 1 شروع کنه و تا لیبل 30 ادمه بده لطفا اگه میشه راهنماییم کنید درضمنمن یه مشکل دیگه هم دارم که میخوام از do loop بی نهایت استفاده کنم اگه میشه این یکی رو هم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام این 30تا لیبل روی اکتیویتی شما قرار دارن؟؟؟ اگه آره..... : For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim l As Label l=v If l.Text="" Then l.Text="salam" End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ ممنون کارم راه افتاد...خلقه ی بی نهایت رو نمیدونین باید چی کار کنم؟ برای اینکه حلقه بی نهایت ایجاد کنید میتونید از While هم استفاده کنید. برای سوال های دیگتون تاپیک جداگانه بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhad-Fi 14 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ هیچ کس نمیدونه چجوری میشه این کارو کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhad-Fi 14 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام این 30تا لیبل روی اکتیویتی شما قرار دارن؟؟؟ اگه آره..... : For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim l As Label l=v If l.Text="" Then l.Text="salam" End If End If Next ممنون کارم راه افتاد...خلقه ی بی نهایت رو نمیدونین باید چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farhad-Fi 14
سلام دوستان
من حدود 30 تا لیبل دارم
و میخوام بیام بررسی انجام بدم و بگم به ترتیب برسسی کنه و هر کدوم که خالی بود برای من مثلا بنویسه سلام
دستورات if رو بلدم ولی اینجوری 30 تا if باید بنویسم که کدنویسی زیاد میشه و برنامه سنگین
نمیشه از یه حلقه ی for استفاده کرد و بیاد برام 30 تا لیبل رو بررسی کنه؟
مثلا از لیبل 1 شروع کنه و تا لیبل 30 ادمه بده
لطفا اگه میشه راهنماییم کنید
درضمنمن یه مشکل دیگه هم دارم که میخوام از do loop بی نهایت استفاده کنم
اگه میشه این یکی رو هم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.