این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ با سلام ، اولین و حرفه ای ترین ImageSlider یا همون Gallery برای بیسیک فور اندروید با 16 انیمیشن بسیار زیبا و با سرعت خیلی بالا -لود هزاران عکس بدون افت سرعت -دانلود عکس ها توسط کتابخانه قدرتمند Picasso با دادن لینک اون ها این ویو به صورت آپدیت به کتابخونه AriaListView توی فروشگاه اضافه میشه و دوستانی که تاحالا کتابخونه رو خریدن میتونن اون رو رایگان دریافت کنن. فایل Apk آریا گالری ویو برای دیدن انیمیشن ها (حتما ببینید) : http://s3.picofile.com/file/8230331492/example.apk.html 13 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ حالا کای آپدیت میشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ حالا کای آپدیت میشه؟ کتابخونه آمادس فردا پس فردا قرار میگیره 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ جناب شاهدی تو فایل apki ک قرار دادین برا من انیمیشنی وجود نداره ینی اصلن کلن فقد یکی دوتا حالتش اونم بصورت ساده کار میکنه، مشکل از کجاس؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ جناب شاهدی تو فایل apki ک قرار دادین برا من انیمیشنی وجود نداره ینی اصلن کلن فقد یکی دوتا حالتش اونم بصورت ساده کار میکنه، مشکل از کجاس؟؟؟ انیمیشن ها درستن کاملا ، روی شبیه ساز تست میکنین ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ انیمیشن ها درستن کاملا ، روی شبیه ساز تست میکنین ؟ اقا امین یک سوال کتابخانه پیکاسو حتماً باید بهش لینک داده بشه من سورس و کتابخانه به اسم android-slider دارم که اون هم با پیکاسو کار میکنه با افکت های مختلف cube - fade in - fade out - و .... ولی متاسفانه برای اپ های افلاین این اسلایدر کارایی نداره و باید به صورت استرینک ادرس تصویر رو بدیم بهش که همانطور که میدونی ادرس تصویر داخل گوشی های مختلف فرق داره ویکی نیست ایا میتونید کاری کنید که تصاویر به صورت آفلاین نمایش داده شود؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ بله،رو جنیموشن تست کردم، باید با گوشی اجرا کنم؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ در در 1394/10/07, 15:17:00، امین شاهدی گفته است : با سلام ، اولین و حرفه ای ترین ImageSlider یا همون Gallery برای بیسیک فور اندروید با 16 انیمیشن بسیار زیبا و با سرعت خیلی بالا -لود هزاران عکس بدون افت سرعت -دانلود عکس ها توسط کتابخانه قدرتمند Picasso با دادن لینک اون ها این ویو به صورت آپدیت به کتابخونه AriaListView توی فروشگاه اضافه میشه و دوستانی که تاحالا کتابخونه رو خریدن میتونن اون رو رایگان دریافت کنن. فایل Apk آریا گالری ویو برای دیدن انیمیشن ها (حتما ببینید) : example سلام آقای شاهدی با تشکر از زحمات ارزشمندتون من قبلا آریا لیست ویو رو گرفته بودم اما وقتی میرم که دانلودش کنم بخشی برای دانلود نمیبینم ظاهرا بعضی دیگه از دوستان هم همین مشکل رو داشتن ممنون میشم رسیدگی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.