AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام من میخوام به یه فونت از قبل آماده مثل یکان چند تا آیکون فونت اضافه کنم آیا میشه چنین کاری؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسخ بدون نرم افزار نمیشه؟ تا جایی که میدونم نه (احتمال 1 درصد هست که بشه,,,, البته از نظر من هااااااا) نصبش سادس هااااا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سلام فونت مورد نظرتو بذار تو پوشه فایل سورست وبعد به لیبل مورد نظرت که میخوای متنتو توش نشون بدی کد زیرو اضافه کن: Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Bnazanin.ttf") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اگه منظورت اینه که میخوای تغییراتی تو فونت ایجاد کنی یا یک چیز جدیدی بهش اضافه کنی ،،،،،، می تونی از این استفاده کنی High-Logic FontCreator لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ اگه منظورت اینه که میخوای تغییراتی تو فونت ایجاد کنی یا یک چیز جدیدی بهش اضافه کنی ،،،،،، می تونی از این استفاده کنی High-Logic FontCreator سلام ممنون از پاسخ بدون نرم افزار نمیشه؟ سلام فونت مورد نظرتو بذار تو پوشه فایل سورست وبعد به لیبل مورد نظرت که میخوای متنتو توش نشون بدی کد زیرو اضافه کن: Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Bnazanin.ttf") سلام متوجه سوال نشدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام
من میخوام به یه فونت از قبل آماده مثل یکان چند تا آیکون فونت اضافه کنم
آیا میشه چنین کاری؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.