alirezn 68 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان میدونم میگید سرچ کن پیدا کن ولی من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم لطفا یه مثال هم در مورد این که چطور میتونم عکس پس زمینه یا پخش موزیک رو با چک باکس فعال و غیر فعال کنم خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام سوالتون رو متوجه نشدم درست میخواید صفحه گوشی خاموش نشه و روشن بمونه ؟ کتابخانه Phone رو فعال کنید Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام سوالتون رو متوجه نشدم درست میخواید صفحه گوشی خاموش نشه و روشن بمونه ؟ کتابخانه Phone رو فعال کنید Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(True) میخوام از طریق چک باکس وقتی تیک زده میشه روشن بمونه و خاموش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ میخوام از طریق چک باکس وقتی تیک زده میشه روشن بمونه و خاموش نشه ی چک باکس داریم ب اسم CheckBox1 : Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) If Checked = True Then Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(True) Else If Checked = False Then Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ ی چک باکس داریم ب اسم CheckBox1 : Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) If Checked = True Then Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(True) Else If Checked = False Then Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(False) End If End Sub داداش این درست کار نمیکنه وقتی تیک رو میزنم، صفحه روشن میمونه ولی بعد دیگه نمیشه غیرفعالش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ داداش این درست کار نمیکنه وقتی تیک رو میزنم، صفحه روشن میمونه ولی بعد دیگه نمیشه غیرفعالش کرد سلام از کد زیر استفاده کنید Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) If Checked = True Then Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(True) Else If Checked = False Then Dim p As PhoneWakeState p.ReleaseKeepAlive End If End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ دوستان بخواهیم این کد ذخیره شه باید چیکار کنیم یعنی حالت تیک ذخیره شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ سلام اگر فقط همین یک حالت هستش، می تونید به وسیله ی یک فایل txt انجامش بدید. هر وقت تیک خورد، توی فایل 1 رو قرار بدید، هر وقت هم برداشته شد 0. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام اگر فقط همین یک حالت هستش، می تونید به وسیله ی یک فایل txt انجامش بدید. هر وقت تیک خورد، توی فایل 1 رو قرار بدید، هر وقت هم برداشته شد 0. هرکاری میکنم سیو نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام دوستان
میدونم میگید سرچ کن پیدا کن ولی من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم
لطفا یه مثال هم در مورد این که چطور میتونم عکس پس زمینه یا پخش موزیک رو با چک باکس فعال و غیر فعال کنم
خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.