مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلا مدوستان. چطور میشه متنی که داخل تبلیغات نتیفیکیشنمون مینویسم به صوت چند خط باشه؟ الان اگه متن بیشتر از یک خط باشه، بعد از چند کلمه ناپدید میشه و کاربر اگه گوشیش کوچیک باشه شاید 10 کلمه رو ببینه. مثلا اگه متن این باشه : از دیگر برنامه های ما در کافه بازار هم دیدن کنید. به این صورت میشه : از دیگر برنامه های ما در کافه..... چیکار کنیم که خط بعدی بیاد پایین خط قبلی و توی یک لاین نباشه؟ از دیگر برنامه های ما در کافه بازار هم دیدن کنید. از پوش پلاس (شبکه پلاس) استفاده میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سلام برای بیسیک میشه اینکارو کرد اما نکته اینجاست که شما وقتی دارید از پوش پلاس یا حتی پارسه استفاده میکنید هیچ دسترسی ای به ایجاد نوتیفیکیشن ندارید. یعنی این سرویس ها خودشون نوتیفیکیشن رو بصورت خودکار ایجاد میکنن. اما من همینجا قول میدم که بزودی داره امکان جدیدی با نام "پوش نوتیفیکیشن اختصاصی" برای پلاس ساخته میشه که اونجا آزادید که متن رو به چه صورت به کاربر نشون بدید.... ، با نوتیفیکیشن معمولی ، با نوتیفیکیشن اختصاصی ، کلیک اجباری و یا حتی بدون نوتیفیکیشن و در قالب یک بنر... 100% منتظریم... مهمترینش همین چند خطی هست که خیلی مهمه...اگه میشه فونت دلخواه هم توی پوش استفاده بشه عالیه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ از نوتیفیکیشن بیلدرو NotificationBigTextStyle استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ من توی استودیو پارسه رو پیاده سازی می کنم همه میاد ؛ حتی اگه 10 خط باشه نمی دونم ، شایدم تو بیسیک نشه اصلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ من توی استودیو پارسه رو پیاده سازی می کنم همه میاد ؛ حتی اگه 10 خط باشه نمی دونم ، شایدم تو بیسیک نشه اصلا تو بیسیک خیلی راحتتر میشه اینکارو کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ سلام برای بیسیک میشه اینکارو کرد اما نکته اینجاست که شما وقتی دارید از پوش پلاس یا حتی پارسه استفاده میکنید هیچ دسترسی ای به ایجاد نوتیفیکیشن ندارید. یعنی این سرویس ها خودشون نوتیفیکیشن رو بصورت خودکار ایجاد میکنن. اما من همینجا قول میدم که بزودی داره امکان جدیدی با نام "پوش نوتیفیکیشن اختصاصی" برای پلاس ساخته میشه که اونجا آزادید که متن رو به چه صورت به کاربر نشون بدید.... ، با نوتیفیکیشن معمولی ، با نوتیفیکیشن اختصاصی ، کلیک اجباری و یا حتی بدون نوتیفیکیشن و در قالب یک بنر... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مهدی کفشگر 548
سلا مدوستان.
چطور میشه متنی که داخل تبلیغات نتیفیکیشنمون مینویسم به صوت چند خط باشه؟
الان اگه متن بیشتر از یک خط باشه، بعد از چند کلمه ناپدید میشه و کاربر اگه گوشیش کوچیک باشه شاید 10 کلمه رو ببینه.
مثلا اگه متن این باشه :
از دیگر برنامه های ما در کافه بازار هم دیدن کنید.
به این صورت میشه :
از دیگر برنامه های ما در کافه.....
چیکار کنیم که خط بعدی بیاد پایین خط قبلی و توی یک لاین نباشه؟
از دیگر برنامه های ما
در کافه بازار هم دیدن کنید.
از پوش پلاس (شبکه پلاس) استفاده میکنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.