alijon2690 5 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ مشکلم اینه که و قتی طرف روی باتن کلیک کنه فیلم پخش بشه میشه یه سورس کامل رو بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ ببخشید میشه سوال منو پاسخ بدید من اومدم توی globals نوشتم dim i as video view بعدش تعریف کردم که مثلا روی باتن 1 کلیک کرد i.pause i.loadvideos(file.dir root external."1.mp4")f i.play حالا موقعی که روی باتن می زنم هیچ اتقفاقی نمی افته چی کار کنم ب این شکل باید باهاش کار کنید Sub Globals Dim vv As VideoView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) vv.Initialize("vv") Activity.AddView(vv, 10dip, 10dip, 250dip, 250dip) vv.LoadVideo(File.DirRootExternal, "somefile.mp4") vv.Play End Sub Sub vv_Complete Log("Playing completed") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سلام خوبی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ ممنون شما خوبید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ مرسی قربونه شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ مرسی قربونه شما ببخشید میشه سوال منو پاسخ بدید من اومدم توی globals نوشتم dim i as video view بعدش تعریف کردم که مثلا روی باتن 1 کلیک کرد i.pause i.loadvideos(file.dir root external."1.mp4")f i.play حالا موقعی که روی باتن می زنم هیچ اتقفاقی نمی افته چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ مشکلم اینه که و قتی طرف روی باتن کلیک کنه فیلم پخش بشه میشه یه سورس کامل رو بدید با تابع VideoView از کتابخانه Audio کار کنید جست و جو کنید ۹۹۹ تا تاپیک موجوده و مشکلتون حل میشه O_o سلام خوبی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ با تابع VideoView از کتابخانه Audio کار کنید جست و جو کنید ۹۹۹ تا تاپیک موجوده و مشکلتون حل میشه O_o خب همین کار رو کردم چرا ویدئو رو پخش نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سلام خوبی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alijon2690 5
مشکلم اینه که و قتی طرف روی باتن کلیک کنه فیلم پخش بشه
میشه یه سورس کامل رو بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.