susa 25 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2015 سلام دوستان من با استفاده از php یه فرم ارسال اطلاعات به دیتابیس طراحی کردم با insert ، مشکلی در ارسال اطلاعات ندارم ، ارسال میشه ولی توی کلمات فارسی مشکل داره و اینجور میشن توی دیتابیسشوش لطفا کمک کنید ، عکس رو هم ضمیمه میکنم تا خوب متوجه شید ، در ضمن unicode هم utf8_persian_ci هست و مشکل از این نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2015 درود با توجه به این که این شکلی میشه اگر همین رو برای برنامه خودتون ارسال کنید به فارسی برمیگرده هاست من هم همین طور بعضی ها پشتیبانی نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2015 جدی؟ مطمئنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2015 جدی؟ مطمئنی؟ 1 - تست کردم 2 میتونید تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2015 می تونید از تابع دوم مربوط به HttpJob استفاده کنید GetString2 و داخل پرانتز بنویسید UTF-8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.