susa 25 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من با استفاده از php یه فرم ارسال اطلاعات به دیتابیس طراحی کردم با insert ، مشکلی در ارسال اطلاعات ندارم ، ارسال میشه ولی توی کلمات فارسی مشکل داره و اینجور میشن توی دیتابیسشوش لطفا کمک کنید ، عکس رو هم ضمیمه میکنم تا خوب متوجه شید ، در ضمن unicode هم utf8_persian_ci هست و مشکل از این نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ درود با توجه به این که این شکلی میشه اگر همین رو برای برنامه خودتون ارسال کنید به فارسی برمیگرده هاست من هم همین طور بعضی ها پشتیبانی نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ جدی؟ مطمئنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ جدی؟ مطمئنی؟ 1 - تست کردم 2 میتونید تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ می تونید از تابع دوم مربوط به HttpJob استفاده کنید GetString2 و داخل پرانتز بنویسید UTF-8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.