مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان. این هم کتابخانه Dialogs که شاید بعضی هاتون باهاش آشنایی کم و بیشی داشته باشید. آموزش کامل و جامعش رو به صورت انواع مدل هاش به صورت سورس در بخش سورس کدها قرار میگیره. پسورد فایل پیوست: basic4android.org تاپیک مربوط به سورس آموزشی Dialogs Library(basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ کاش آموزش متنی یا ویدئویی رو در رابطه با ایجاد انواع پنجره های dialog و مسیج باکس ها میذاشتید من الان تازه کارم و بلد نیستم چطور یه پنجره دایالوگ یا مسیج باکس طراحی کنم از 0 کاش آموزش میزاشتید تا بار آموزشی انجمن بالاتر بره در غیر این صورت اگه بخواید به این شکب عمل کنید خیلی کمبود و ایراد تو کارتون هست و انجمن بار اموزشی و مفید بودنشو از دست میده . چه بخواید چه نخواید توی ایران از لحاظ مرجعیت آموزشی (b4a ) جز پیش تاز هایید .. پس برسید به خودتون . حیفه ! همیشه این پتانسیل مرجع شدن باقی نمیمونه ها .. وقتو از دست ندید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ کاش آموزش متنی یا ویدئویی رو در رابطه با ایجاد انواع پنجره های dialog و مسیج باکس ها میذاشتید من الان تازه کارم و بلد نیستم چطور یه پنجره دایالوگ یا مسیج باکس طراحی کنم از 0 کاش آموزش میزاشتید تا بار آموزشی انجمن بالاتر بره در غیر این صورت اگه بخواید به این شکب عمل کنید خیلی کمبود و ایراد تو کارتون هست و انجمن بار اموزشی و مفید بودنشو از دست میده . چه بخواید چه نخواید توی ایران از لحاظ مرجعیت آموزشی (b4a ) جز پیش تاز هایید .. پس برسید به خودتون . حیفه ! همیشه این پتانسیل مرجع شدن باقی نمیمونه ها .. وقتو از دست ندید چه حالی داد این تعریفی که کردی.... چشم.... در اولین فرصت آموزش ها رو ساماندهی می کنیم و اینم جزو آموزش ها می زاریم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ سلام نمیدونم برای شما سورس مشکل داشت یا نه اما بای من مشکل داشت درستش کردم و پیوست کردم البته با اجازه Dialogs Library Demo-new.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ استاد ایزدی من فایل پیوستی رو دانلود کردم ولی کتابخانه نبود,سورس بود خواهشا رسیدگی کنید کتبخانه رو لطفا پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ استاد ایزدی من فایل پیوستی رو دانلود کردم ولی کتابخانه نبود,سورس بود خواهشا رسیدگی کنید کتبخانه رو لطفا پیوست کنید کتابخانه Dialogs لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.