dr.mohammad 68 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ با سلام من رو برنامه یکی از دوستان یه قابلیتیرو دیدم که کنجکاو شدم بپرسم معمولا در برنامه ها یه نوار بالای صفحست که با چپ و راست کردنش یه سری آپشنایی داهرکه میتونیم صفحرو عوض کنیم مثل عکس زیر حالا این چطور میشه درستش کرد https://cafebazaar.ir/app/novin.musavi.fastb00k/?l=fa منظورم عکسای برنامه هستش نه صفحه ی بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سلام اگه منظورتون اونی باشه که من فکر میکنم این تب هاست هستش دوست گل توی انجمن احتمالا آموزشش باشه که با جستجو کردن میتونید متوجه بشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ Dim slide As SlidingMenu List1.Initialize("list1") slide.Initialize("slide") Dim meghdar As Int = 40%x slide.BehindOffset = meghdar slide.Mode = slide.RIGHT slide.Menu.AddView(List1,0,0,100%x - meghdar,100%y) List1.AddTwoLinesAndBitmap("مطالب سایت","",LoadBitmap(File.DirAssets,"mataleb.png")) List1.AddTwoLinesAndBitmap("لینک های مرتبط","",LoadBitmap(File.DirAssets,"link.png")) List1.AddTwoLinesAndBitmap("نظرات-انتقادات","",LoadBitmap(File.DirAssets,"nazarat.png")) List1.AddTwoLinesAndBitmap("تنظیمات","",LoadBitmap(File.DirAssets,"tanzimat.png")) List1.AddTwoLinesAndBitmap("درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"about.png")) List1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity=Gravity.RIGHT List1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left=List1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left-70dip List1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel.Gravity=Gravity.RIGHT List1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel.Left=List1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel.Left-70dip List1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel.TextColor=Colors.White این کدارو تو اکیتیویتی کریت بنویس اون متغیر meghdar هم مقداریه که میاد تو صفحه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ با کتابخانه AhViewPager هم میتونید کار کنید اگر جست و جو کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.mohammad 68
با سلام
من رو برنامه یکی از دوستان یه قابلیتیرو دیدم که کنجکاو شدم بپرسم
معمولا در برنامه ها یه نوار بالای صفحست که با چپ و راست کردنش یه سری آپشنایی داهرکه میتونیم صفحرو عوض کنیم مثل عکس زیر
حالا این چطور میشه درستش کرد
https://cafebazaar.ir/app/novin.musavi.fastb00k/?l=fa
منظورم عکسای برنامه هستش نه صفحه ی بازار
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.