Mohsen27 199 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید من یک مولتی پنل دارم میخواستم برای پنلم قابلیت press قرار بدم ولی نه تو دیزاینر این قابلیت رو دیدم نه تو کد نویسی آیا این قابلیت تو بیسیک وجود نداره؟ کد جاواش رو هم پیدا نکردم ممنون میشم جواب بدین تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سلام منظورت Down هست؟؟؟ اینو امتحان کن Sub panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) If Action=Activity.ACTION_DOWN Then 'عملیات Down End If End Sub پنل که مثل اکتیویتی KeyPress نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ پژمان جان من منظورم keyPress نبود منظورم press هست که تو باتون قرار داره وقتی رو باتون کلیک میکنی(وقتی انگشتت روش میخوره) عکس زیر رو ببین البته این عکس برای باتون هست نه پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ پژمان جان من منظورم keyPress نبود منظورم press هست که تو باتون قرار داره وقتی رو باتون کلیک میکنی(وقتی انگشتت روش میخوره) عکس زیر رو ببین البته این عکس برای باتون هست نه پنل نه پنل این قابلیت رو نداره اما چرا میخوای از پنل استفاده کنی؟؟ از همون باتن میتونی استفاده کنی ، حتی توی مولتی پنل..... همین پنل هم میشه این کار رو با کدنویسی روش انجام داد ، اما خب یکم نامیزون میشه... Sub panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) If Action=Activity.ACTION_DOWN Then panel1.Color=Colors.Red 'پرس شد' else if Action=Activity.ACTION_UP Then panel1.Color=Colors.White 'دست ورداشته شد' End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام دوستان خسته نباشید
من یک مولتی پنل دارم میخواستم برای پنلم قابلیت press قرار بدم
ولی نه تو دیزاینر این قابلیت رو دیدم نه تو کد نویسی
آیا این قابلیت تو بیسیک وجود نداره؟
کد جاواش رو هم پیدا نکردم
ممنون میشم جواب بدین
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.