amirjun32 105 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ کسی میدونه چطوری باید مولتی پنل رو رفرش یامجدد لود کرذ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ غیرممکنه امیرجان. پس چطور برای اولین بار با همون حلقه فور پنل هارو لود میکنه؟؟؟ برای رفرش هم همون کد رو بذارید که لودشون بکنه. کدهای رفرش و لود اولیه رو اینجا قرار بدید ببینیم چیکار کردین. خدمت شما پژمان جان. ضمنا اینو هم بگم ک زمانی ک ازبرنامه خارج میشی و دوباره وارد میشی،همه چی درست میشه. Sub showlist Cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name") For i = 0 To Cur.RowCount - 1 Cur.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") scrollview1.Panel.RemoveAllViews ScrollView1.Panel.AddView(p,0,Stopint,100%x,100%Y) Stopint=Stopint+150dip p.LoadLayout("pnl") ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Panel1.Tag=i If (i Mod 2)=1 Then Panel1.Color=Colors.Red Else Panel1.Color=Colors.Blue End If ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' img1.Tag=i img2.Tag=i Label1.Text=Cur.GetString("name") ScrollView1.Panel.Height=Stopint Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سلام فکر کنم باید کدهاتو به این صورت بنویسی با این روش پنل ها میان بالاتر... sv.Panel.RemoveAllViews offsetY = sv.Height - sv.Height sv.ScrollPosition = offsetY Dim Cr As Cursor Cr = MyBank.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE matn1 LIKE '%"&EditText1.Text&"%' ") For i = 0 To Cr.RowCount - 1 Cr.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") sv.Panel.AddView(p,1%x,offsetY,99%x,100%y) offsetY = offsetY + 22%y p.LoadLayout("item") p.Tag = Cr.GetInt("id") Button1.Tag= Cr.GetInt("id") Label1.Text = Cr.GetString("matn1") fav1.Tag= Cr.GetInt("id") sv.Panel.Height = offsetY Next اگه خوب متوجه نشدی میتونی از این تاپیک هم استفاده کنی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ ببخشید.من مشکلم حل نشد.دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ باید اطلاعات قبلی رو حذف و دوباره لودشون کنید باهمون حلقه فور دیگه..... برای پاک کردن هم scrollview1.Panel.RemoveAllViews لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ باید اطلاعات قبلی رو حذف و دوباره لودشون کنید باهمون حلقه فور دیگه..... برای پاک کردن هم scrollview1.Panel.RemoveAllViews ممنون.ولی من از این دستور استفاده کردم،ولی دیگه پنلارو نشون نمیده بعد لود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ ممنون.ولی من از این دستور استفاده کردم،ولی دیگه پنلارو نشون نمیده بعد لود نشون میده منتها میره پایین تر از اونها لود میشه ، اگه یکم اسکرول کنید پایین میبینیدشون. زیر دستور RemoveView اون متغیری که برای فاصله پنل ها استفاده میکردید صفر کنید. احتمالا باید اسمش stop باشه. stop=0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ نشون میده منتها میره پایین تر از اونها لود میشه ، اگه یکم اسکرول کنید پایین میبینیدشون. زیر دستور RemoveView اون متغیری که برای فاصله پنل ها استفاده میکردید صفر کنید. احتمالا باید اسمش stop باشه. stop=0 اره،ولی فقط یک پنل رو نشون میدهوکدامم ایناس.ضمناا اون stop رو هم صفر کردم داون یک پنل رو هم دیگه نشون نمیده.اینم کدام. Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.RemoveAllViews ScrollView1.Panel.AddView(p,0,Stopint,100%x,100%Y) Stopint=Stopint+150dip p.LoadLayout("pnl") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اره،ولی فقط یک پنل رو نشون میدهوکدامم ایناس.ضمناا اون stop رو هم صفر کردم داون یک پنل رو هم دیگه نشون نمیده غیرممکنه امیرجان. پس چطور برای اولین بار با همون حلقه فور پنل هارو لود میکنه؟؟؟ برای رفرش هم همون کد رو بذارید که لودشون بکنه. کدهای رفرش و لود اولیه رو اینجا قرار بدید ببینیم چیکار کردین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
کسی میدونه چطوری باید مولتی پنل رو رفرش یامجدد لود کرذ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.