ali123ali123 4 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ چگونه میتونم با حلقه ی فور بیست تا عکس را لود کنم و بعد با کلیک روی هر کدام ،عکس روی یک ایمیج ویو دیگه لود بشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ درود اول باید اسم عکس ها رو به صورت متوالی از صفرتا نوزده شماره گذاری کنی مثلا: 1.jpg 2.jpg و بعد dim img(20) as imageview dim b as bitmap for i = 0 to 19 b.initialize(file.dirasset,i & ".jpg") img(i).bitmap = b next این به صورت معمولش بود حالا اینطور که شما میخواین باید یک ایمیج ویو تعریف کنید و توی رویداد کلیک این ایمیج ویو این کhv v, hk[hl fndk اول یه متغیر اینت و یه ایمیج ویو و یک بیت مپ تعریف میکنیم(توی گلوبال)...(اینیشیالایز ایمیج ویو و اضافه کردنش به اکتیویتی رو باید از قبل انجام داده باشین) sub globals dim counter as int = 0 dim imageview1 as imageview dim b as bitmap end sub sub imageview1_click b.initialize(file.dirasset,counter & ".jpg") imagview1.bitmap = b counter = counter + 1 end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ *باکلاس*رجوع شود به لینک : http://answercenter.ir/thread1155.html#post6770 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali123ali123 4 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سلام میتونید توی این سورس برایم بنویسید؟؟؟ من یک مدل دیگر نوشته ام http://s4.picofile.com/file/8164212068/source001.rar.html یا بگید که کجای اون سورس گالری که گذاشتیش اون مطلبی است که من مدنظر دارم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دوست خوب برای استفاده از حلقه for حتما باید از یه شی ای که اندیس داره (array)استفاده بشه حالا میشه آن فایل اندیس دار را ساخت یا از کدهای آماده استفاده کنی توی کد بالا هم اگه ببینی اندیس دار استفاده شده img(i).bitmap = b پسوند فایلهات هم باید یکی باشه یا هیتلر استفاده کنی سرچ کنی توی همین سایت نمونه کار زیاد می بینید برنامت خوب بود و مبتکرانه آفرین *همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali123ali123 4 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ خب یکی بهم میگه که این طوری که الان نوشتی اصولی نیست و ست لی اوت نمیشه حالا باید چکار کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali123ali123 4
چگونه میتونم با حلقه ی فور بیست تا عکس را لود کنم و بعد با کلیک روی هر کدام ،عکس روی یک ایمیج ویو دیگه لود بشه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.