mehran3d 75 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستانم من توی پروژه ای که دارم باید یه سری مختصات از یه rss بگیرم و توی مپ نمایش بدم مشکلی که دارم اینه که اعداد مختصات رو بصورت فارسی به من میده . کلی گشتم راهی پیدا نکردم که بتونم اعداد فارسی رو به اعداد انگلیسی تبدیل کنه، پیدا نکردم این کارو هم کردم نشد strtest=strtest.Replace("٠","0") strtest=strtest.Replace("١","1") strtest=strtest.Replace("٢","2") strtest=strtest.Replace("٣","3") strtest=strtest.Replace("٤","4") strtest=strtest.Replace("٥","5") strtest=strtest.Replace("٦","6") strtest=strtest.Replace("٧","7") strtest=strtest.Replace("٨","8") strtest=strtest.Replace("٩","9") راهی به ذهنتون میرسه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadebrahimi 2 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 18 دقیقه قبل، sajjadebrahimi گفته است : سلام به تمام دوستان انجمن. این مشکل که اکثر دوستان باهاش مشکل داشتن، از بزرگترین دغدغه های خودم بود. به لطف خدا امروز حلش کردم. کافیه فقط متد زیر رو درون برنامه استفاده کنید Sub FaToEn(Num As String) As String Dim st As String For i=0 To Num.Length-1 Select Num.CharAt(i) Case Chr(1776) ,Chr(1632) st=st&0 Case Chr(1777) ,Chr(1633) st=st&1 Case Chr(1778) ,Chr(1634) st=st&2 Case Chr(1779) ,Chr(1635) st=st&3 Case Chr(1780) ,Chr(1636) st=st&4 Case Chr(1781) ,Chr(1637) st=st&5 Case Chr(1782) ,Chr(1638) st=st&6 Case Chr(1783) ,Chr(1639) st=st&7 Case Chr(1784) ,Chr(1640) st=st&8 Case Chr(1785) ,Chr(1641) st=st&9 End Select Next Return st End Sub مشکل کدهایی که دوستان در بالا بهش اشاره کردن اینه که، امکان داشت اعداد به ظاهر فارسی که استفاده می کردن، اعداد عربی باشه و یا بالعکس. در نتیجه در هنگام مقایسه عدد ورودی با عدد پایه، هیچ وجه اشتراکی به وجود نمیومد و نتیجه ی زحماتشون....... نکته: رشته ای که به این متد میدید، فقط شامل اعداد باشه نه هیچ کاراکتر دیگه. در ضمن کدی که بالا خدمتتون ارائه دادم، بر اساس آزمون و خطا نیست، بلکه بر اساس اصول علمی هست و کاملا مورد اعتماد میتونید کد بالا رو به صورت زیر هم استفاده کنید Sub FaToEns(Number As String) As String ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''اعداد فارسی Number=Number.Replace(Chr(1776),"0") Number=Number.Replace(Chr(1777),"1") Number=Number.Replace(Chr(1778),"2") Number=Number.Replace(Chr(1779),"3") Number=Number.Replace(Chr(1780),"4") Number=Number.Replace(Chr(1781),"5") Number=Number.Replace(Chr(1782),"6") Number=Number.Replace(Chr(1783),"7") Number=Number.Replace(Chr(1784),"8") Number=Number.Replace(Chr(1785),"9") ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''اعداد عربی Number=Number.Replace(Chr(1632),"0") Number=Number.Replace(Chr(1633),"1") Number=Number.Replace(Chr(1634),"2") Number=Number.Replace(Chr(1635),"3") Number=Number.Replace(Chr(1636),"4") Number=Number.Replace(Chr(1637),"5") Number=Number.Replace(Chr(1638),"6") Number=Number.Replace(Chr(1639),"7") Number=Number.Replace(Chr(1640),"8") Number=Number.Replace(Chr(1641),"9") Return Number End Sub که دیگه حتما لازم نباشه تمام کاراکترا عدد باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ این هم تبدیل اعداد داخل یه متن به اعداد فارسی مثلا عدد 1 رو تبدیل میکنه به ۱ Sub ConvertNumbers2Persian(sNumber As String) As String Dim sNumbers(10) As String Dim res As String Dim j As Int res = sNumber sNumbers(0) = "٠" sNumbers(1) = "١" sNumbers(2) = "٢" sNumbers(3) = "٣" sNumbers(4) = "٤" sNumbers(5) = "٥" sNumbers(6) = "٦" sNumbers(7) = "٧" sNumbers(8) = "٨" sNumbers(9) = "٩" For i =0 To sNumber.Length - 1 j = sNumber.SubString2(i,i+1) res = res.Replace(sNumber.CharAt(i),sNumbers(j)) Next Return res End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ سلام احتمالا شما اصلا با اعداد فارسی روبرو نیستید! شاید فونت شما اینگونه نمایش میده یکبار در گوشی اعداد بدست آمده رو بدون تنظیم هیچ فونتی مشاهده کنید تا متوجه بشید که واقعا فارسیه یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ سلام احتمالا شما اصلا با اعداد فارسی روبرو نیستید! شاید فونت شما اینگونه نمایش میده یکبار در گوشی اعداد بدست آمده رو بدون تنظیم هیچ فونتی مشاهده کنید تا متوجه بشید که واقعا فارسیه یا نه؟ برنامه من از یه سایتی xml رو میگیره. توی این xml اعداد فارسی هستن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام احتمالا شما اصلا با اعداد فارسی روبرو نیستید! شاید فونت شما اینگونه نمایش میده یکبار در گوشی اعداد بدست آمده رو بدون تنظیم هیچ فونتی مشاهده کنید تا متوجه بشید که واقعا فارسیه یا نه؟ یه بار دیگه بهتر توضیح میدم من یه سری آدرس در قالب xml میگیرم که توش مختصات gps اینجوری هستش. <long>۴۷.۷۱ E</long> همین الان تست کردم. فونت BIRCH که فارسی نداره رو دادم به لیبل، دو کاراکتر اول متن توی لیبل رو با دستور SubString2 درو جدا کردم دوباره گذاشتم تو خود لیبل قاعدتا باید 47 رو ببینم اما ۴۷ رو می بینم اگه هم از ساب استرینگ استفاده نکنم ، همه اعداد فارسیه اما "E" تغییر قلم میده Dim mb As String mb=Label10.Text Label10.Text=mb.SubString2(0,2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s2m 10 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ کوفتی بمیری.... داغون شدم منم همین مشکل رو دارم، میخوام یه عدد رو جمع کنم ولی به دلیل فارسی بودنش اررور میده :wacko3: تمام روش هایی که تو سایتای مختلف گفتن رو به کار بردم نشد، با رشته انگلیسی مشکل نداره با فارسی مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اگه اعداد کد رو جا به جا کنید چی؟؟ اینجوری: strtest=strtest.Replace("5","٥") اگه مشکل حل نشد یه فونت انگیلیسی دیگه انتخاب کن شاید بشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s2m 10 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به دوستان تا این وقت شب بیدار موندم و آخر سر تونستم ینو بنویسم، ولی فک کنم اگه فونت گوشی عوض بشه به مشکل بر بخوره فلا که برا من داره کار میکنه Sub ConvertNumbersPersian2English(sNumber As String) As String Dim PNumbers(10) As String Dim ENumbers(10) As String Dim res As String PNumbers(0) = "٠" PNumbers(1) = "۱" PNumbers(2) = "۲" PNumbers(3) = "٣" PNumbers(4) = "٤" PNumbers(5) = "۵" PNumbers(6) = "۶" PNumbers(7) = "٧" PNumbers(8) = "۸" PNumbers(9) = "۹" ENumbers(0) = "0" ENumbers(1) = "1" ENumbers(2) = "2" ENumbers(3) = "3" ENumbers(4) = "4" ENumbers(5) = "5" ENumbers(6) = "6" ENumbers(7) = "7" ENumbers(8) = "8" ENumbers(9) = "9" For i = 0 To sNumber.Length - 1 For j=0 To 9 If sNumber.SubString2(i,i+1) = PNumbers(j) Then Log (sNumber.SubString2(i,i+1) & " " & PNumbers(j) & " " & ENumbers(j)) res = res & ENumbers(j) End If Next Next Return resEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ درود کد نویسی رو جداگونه ننویسید . همه رو توی یک خط کد بنویسید ببینید مشکل برطرف میشه ؟ اگه نشد نمونه Sample رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadebrahimi 2 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام به تمام دوستان انجمن. این مشکل که اکثر دوستان باهاش مشکل داشتن، از بزرگترین دغدغه های خودم بود. به لطف خدا امروز حلش کردم. کافیه فقط متد زیر رو درون برنامه استفاده کنید Sub FaToEn(Num As String) As String Dim st As String For i=0 To Num.Length-1 Select Num.CharAt(i) Case Chr(1776) ,Chr(1632) st=st&0 Case Chr(1777) ,Chr(1633) st=st&1 Case Chr(1778) ,Chr(1634) st=st&2 Case Chr(1779) ,Chr(1635) st=st&3 Case Chr(1780) ,Chr(1636) st=st&4 Case Chr(1781) ,Chr(1637) st=st&5 Case Chr(1782) ,Chr(1638) st=st&6 Case Chr(1783) ,Chr(1639) st=st&7 Case Chr(1784) ,Chr(1640) st=st&8 Case Chr(1785) ,Chr(1641) st=st&9 End Select Next Return st End Sub مشکل کدهایی که دوستان در بالا بهش اشاره کردن اینه که، امکان داشت اعداد به ظاهر فارسی که استفاده می کردن، اعداد عربی باشه و یا بالعکس. در نتیجه در هنگام مقایسه عدد ورودی با عدد پایه، هیچ وجه اشتراکی به وجود نمیومد و نتیجه ی زحماتشون....... نکته: رشته ای که به این متد میدید، فقط شامل اعداد باشه نه هیچ کاراکتر دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran3d 75
سلام دوستانم
من توی پروژه ای که دارم باید یه سری مختصات از یه rss بگیرم و توی مپ نمایش بدم
مشکلی که دارم اینه که اعداد مختصات رو بصورت فارسی به من میده .
کلی گشتم راهی پیدا نکردم که بتونم اعداد فارسی رو به اعداد انگلیسی تبدیل کنه، پیدا نکردم
این کارو هم کردم نشد
راهی به ذهنتون میرسه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.