mohammad-alone 564 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ با درود من یه دیتابیس دارم که 120000 رکورد داره وقتی با دستورات SQL و شرط Where جستجو میکنم اون کلمه رو ، یه کم طول میشکه تا لیست رکورد ها تهیه بشه. در بهترین گوشیها هم تست کردم همشون همین مشکل رو دارم. خواهشاً بهترین متد جستجو رو به من نشون بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ به نظرم باید عادی باشه تو این همه رکورد کمی کند کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ درود مجبور نیستی همه رو با هم بیاری بالا. *تعجب* بر طبق شماره id که بهشون دادی میتونی کم کم توی صفحات مختلف بیاری بالا تا باعث جلوگیری از هنگ کردن برنامه بشه. *همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ ممنونم جناب ایزدی id رو تو دیتابیس دارم. فقط اگر بیشتر توضیح بدبد ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ تو چه چیزی نشون میدید؟ ایدی اگه داشته باشه میشه گفت فقط 5 تا بیشتر از انتخابی کاریر نشون بده اگه بیشتر خواست ببینه اسکرول بده {اگر تو لیست ویو نشون میدید} موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ تو چه چیزی نشون میدم مشکل نیست ، مشکل اونجاییه که چون تعداد رکورد من زیادهستش SQL کند عمل میکنه که طبیعیه ! برنامه مد نظر مد FastDic هستش که بااینکه دیتای زیادی داره و خیلی سریع جستجو میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad-alone 564
با درود
من یه دیتابیس دارم که 120000 رکورد داره
وقتی با دستورات SQL و شرط Where جستجو میکنم اون کلمه رو ، یه کم طول میشکه تا لیست رکورد ها تهیه بشه.
در بهترین گوشیها هم تست کردم همشون همین مشکل رو دارم.
خواهشاً بهترین متد جستجو رو به من نشون بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.