alijon2690 5 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ با سلام دوستان به تازگی یه مشکل برام پیش امده من قبل می تونستم بنویسم که موقعی که روی این باتن کلیک کرد لیست ویو جاش تغییر کنه مثل منوی کافه بازار که به صورت btn1-click listviews.setanimateion(اندازه ها) ولی الان set animateion رو ایراد می گیره نمی شناسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ من مطمنم داشت خودم تا 3 ماه پیش باهاش کار می کردم الان کار نمی کنه بعدشم دوست عزیز موقعی که set رو بزنم می یادset layout که اندازه هااشم بهش درست می دم ولی اصلا کار نمی کنه می خوام مثل دی جی کالا یا بازار که یک باتن رو می زنی لیست ویو باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۴ سلام لیست ویو اصلا متد setanimateion نداره. شما اسم لیست ویو رو بنویسید ، یه نقطه بذارید و بنویسید set تا لیست دستوراتی که شبیه به این هستند نمایش داده بشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alijon2690 5
با سلام دوستان
به تازگی یه مشکل برام پیش امده
من قبل می تونستم بنویسم که موقعی که روی این باتن کلیک کرد
لیست ویو جاش تغییر کنه
مثل منوی کافه بازار
که به صورت
btn1-click
listviews.setanimateion(اندازه ها)
ولی الان
set animateion
رو ایراد می گیره نمی شناسه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.