koke_sa 43 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام اگر بخوام خط های متن های چند خطی رو یک خط کنم چیکار باید بکنم ؟ مثلا منظورم اینه که خط دوم بچسبه به خط اول و تمام فضاهای خالی برداشته بشه . ببخشید من بازبان b4a زیاد آشنایی ندارم سلام این یک تست میباشد لطفا این متن را یک خطی کنید . . . . پایان تست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام اگه اشتباه نکنم شما باید Crlf های این نوشته رو حذف کنید دیگه.. و اگه لازم بود تبدیلشون کنید به Space. به فرض اگه این نوشته توی ادیت تکست1 باشه ، کد زیر رو تست کنید: edittext1.Text=edittext1.Text.Replace(Chr(10)," ") اینجوری همش تبدیل میشه به یک خط.... اگه دیدین فاصله های متن ها دوتا شد ، اون به جای " " ، "" بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
koke_sa 43
سلام اگر بخوام خط های متن های چند خطی رو یک خط کنم چیکار باید بکنم ؟ مثلا منظورم اینه که خط دوم بچسبه به خط اول و تمام فضاهای خالی برداشته بشه . ببخشید من بازبان b4a زیاد آشنایی ندارم
سلام این یک تست میباشد لطفا
این متن را یک خطی کنید
.
.
.
.
پایان تست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.