keramat98 82 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام . میخواستم بدونم چطور میشه به Action Bar Theme Material آیکون اضافه کرد . برای مثال اضافه کردن آیکون bookmark در ActionBar . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام در اکتیویتی کریت بنویسید Activity.AddMenuItem3("bookmark","book",LoadBitmap(File,DirAssets("esme ax.png") , True) book هم اینجا رویداد کلیک شما هست ک میتونید ب این شکل استفاده کنید Sub book_Click End Sub دسترسی ب بیسیک ندارم ممکنه توی نوشتن پارامترا اشتباه کرده باشم اما همینه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام در اکتیویتی کریت بنویسید Activity.AddMenuItem3("bookmark","book",LoadBitmap(File,DirAssets("esme ax.png") , True) book هم اینجا رویداد کلیک شما هست ک میتونید ب این شکل استفاده کنید Sub book_Click End Sub دسترسی ب بیسیک ندارم ممکنه توی نوشتن پارامترا اشتباه کرده باشم اما همینه موفق باشید تشکر جهت راهنمایی درستش اینه : Activity.AddMenuItem3("bookmark","book",LoadBitmap(File.DirAssets,"esme ax.png") , True) خوب اگر بخواهیم به جای عکس از فونت google material به جای عکس استفاده کنیم چی ؟ یا از عکس های خود تم متریال . برای مثال همون bookmark چجوری باید استفاده کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام شما میتونید بسته به نیازتون ک بخواهید متن ادد کنید ب اکشن بار یا عکس یا ... میتونید از دستورات Activity.AddMenuItem Activity.AddMenuItem2 Activity.AddMenuItem3 بسته ب نیازتون استفاده کنید تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام شما میتونید بسته به نیازتون ک بخواهید متن ادد کنید ب اکشن بار یا عکس یا ... میتونید از دستورات Activity.AddMenuItem Activity.AddMenuItem2 Activity.AddMenuItem3 بسته ب نیازتون استفاده کنید تست کنید آخه فقط AddMenuItem3 رو میشه توی اکشن بار اضافه کرد :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ آخه فقط AddMenuItem3 رو میشه توی اکشن بار اضافه کرد :| خیر addmenuitem3 فقط ایتم رو در غالب تصویر ادد میکنه شما با Activity.AddMenuItem کار کنید و مثلا تا ایتم قرار بدید و کدتونو هم در اکتیویتی کریت بنویسید رویداد کلیک هر ایتمش رو هم تعریف کنید میبینید ک میشه بنده خودم 10 بار استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ والا Activity.AddMenuItem که نوشته بشه دکمه ای که میسازه میشه جز دکمه منو های موبایل و یا میشه این شکلی : من مثل همون Activity.AddMenuItem3 چیزی که خودم میخوام باشه نه زیر مجموعه این 3 نقطه :| برای مثال اگر اکشن بار کافه بازار دیده باشید به جای 3 نقطه یک عکس 3 خط (برای باز شدن اسلاید منو) و Bookmark و بازگشت و .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اهان متوجه شدم خوب ببینید شما با Activity.AddMenuItem3 ک بهتون گفتم ی عکس منو ب دلخواه ادد کنید ب اکشن بار و رویداد کلیکش رو هم تعریف کنید و بسازید بعدش ایتم هاتون رو با Activity.AddMenuItem ادد کنید مثلا 4تا ایتم ادد میکنید مثل درباره ما و ثبت نظر و اینا و اسم رویداد کلیکشو هم میذارید بعد در رویداد کلیک عکسی ک در اکشن بار قرار دادید بنویسید : Activity.OpenMenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
keramat98 82
سلام . میخواستم بدونم چطور میشه به Action Bar Theme Material آیکون اضافه کرد . برای مثال اضافه کردن آیکون bookmark در ActionBar .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.