mkhani 10 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام به اعضای فعال و محترم سایت کسی سورس ساخت پنلی شبیه به عکس زیررا داره ممنون میشم اگر کمکم کنید. با اسکرول ویو نتونستم بسازم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkhani 10 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام اینجا رو ببینید ممنون از لطفتون حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkhani 10 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ این wheel view هستش اگه رفتم پای سیستم میفرستم براتون فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk منتظرم!!! تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام اینجا رو ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkhani 10 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ کمک!! کسی سورس پنل بالا را نداره. می خوام وقتی کاربر به بالا و پایین می کشه اعداد دقیقا وسط بایستند. همچنین مثلا در اسکرول انتخاب ماه پس از 12 , یک قرار بگیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ این wheel view هستش اگه رفتم پای سیستم میفرستم براتون فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkhani 10
سلام به اعضای فعال و محترم سایت
کسی سورس ساخت پنلی شبیه به عکس زیررا داره ممنون میشم اگر کمکم کنید.
با اسکرول ویو نتونستم بسازم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.