susa 25 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام خدمت مهندسین آقا من یه اپلیکیشن میخوام طراحی کنم که با استفاده از دیتابیس ساخته میشه فقط یه چیزی رو نتونستم پیدا کنم و هرکاری کردم درست نشد ، دیتابیس من 8ستون داره میخوام توی 8 لیبل متفاوت نشون داده بشن ، لطفا بگید چیکار کنم که خروجیه هر ستون بیوفته توی یک لیبل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ توی همچین چیزی میتونید خلاصش کنید : cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1") cur1.Position= 0 ' بسته به خودتون میتونید تغییرش بدید یا توی حلقه قرار بدین label1.text = cur1.GetString("field1") label2.text = cur1.GetString("field2") label3.text = cur1.GetString("field3") label4.text = cur1.GetString("field4") label5.text = cur1.GetString("field5") label6.text = cur1.GetString("field6") label7.text = cur1.GetString("field7") label8.text = cur1.GetString("field8") داداش من از این استاده کردم ولی مشکل اینه که فقط ستون اوله دیتابیسم رو نمایش میده ، چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ داداش من از این استاده کردم ولی مشکل اینه که فقط ستون اوله دیتابیسم رو نمایش میده ، چرا؟ سلام فکر کنم دیتابیستون مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام فکر کنم دیتابیستون مشکل داره ن باوا چه مشکلی داره ، خود دیتابیس که سالمه و رکوردهای داخلش سالمن و همه هستنن ولی فقط رکورد اول رو برای همه گزینه های لیست ویوو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ آقا مشکل حل شد فقط LListView1.Clear رو نذاشته بودم توی LListView1_ItemClick گذاشتم و حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ ن آقایون بازم نشد نمیدونم چه مرگشه ، وجدانی کمک کنید دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اگر امکانش هست سورس رو اپلود کنید بنده و دوستان بررسی می کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اینجا برو برای من جواب داد http://answercenter.ir/topic/10496-%D8%AA%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D8%A8-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ توی همچین چیزی میتونید خلاصش کنید : cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1") cur1.Position= 0 ' بسته به خودتون میتونید تغییرش بدید یا توی حلقه قرار بدین label1.text = cur1.GetString("field1") label2.text = cur1.GetString("field2") label3.text = cur1.GetString("field3") label4.text = cur1.GetString("field4") label5.text = cur1.GetString("field5") label6.text = cur1.GetString("field6") label7.text = cur1.GetString("field7") label8.text = cur1.GetString("field8") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اگر امکانش هست سورس رو اپلود کنید بنده و دوستان بررسی می کنیم این لینک اپلیکیشنه دانلود کنید و ببینید که مشکل من چیه! http://rozup.ir/info/1120066/sys لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
susa 25
سلام خدمت مهندسین
آقا من یه اپلیکیشن میخوام طراحی کنم که با استفاده از دیتابیس ساخته میشه
فقط یه چیزی رو نتونستم پیدا کنم و هرکاری کردم درست نشد ، دیتابیس من 8ستون داره میخوام توی 8 لیبل متفاوت نشون داده بشن ، لطفا بگید چیکار کنم که خروجیه هر ستون بیوفته توی یک لیبل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.