AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام من داشتم با تگ المنت کار میکردم به یه مشکل بر خوردم! اونم اینکه اگه کاربر رمز و پسورد رو فارسی وارد کنه نمیشه وارد سایت شد!! پس چطور میشه یه دستور اضافه کرد که ادیت تکست حروف فارسی رو تبدیل کنه به انگلیسی یا اصلا ورودی فارسی نگیره (پسورد:۱۲۳۴) (pass:1234) دوستان اگه میشه کمکم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ ببینید هم میشه ب این شکل : Private EditText1 As EditText If EditText1.Text.Contains("1") Then EditText1.Text = EditText1.Text&"۱" Else If EditText1.Text.CompareTo("2") Then EditText1.Text = EditText1.Text&"۲" End If هم با Replace : Dim str As String str = str.Replace("1","۱") دقیقا این کد رو کجا باید بنویسم ؟؟ هرجا میزارم جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ دقیقا این کد رو کجا باید بنویسم ؟؟ هرجا میزارم جواب نمیده این کد رو جایی بزارید که پسورد رو میگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام این کتابخانه ب دردتون نمیخوره ؟/ http://answercenter.ir/topic/3352-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%81-%D9%88-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C/ میتونید ی شرط هم بذارید که اگر متن ادیت تکست حاوی مثلا یک انگلیسی بود بیاد و Replace کنه با حرف یک فارسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ ببخشید من تازه کارم میشه بیشتر توضیح بدین چیکا کنم!؟ و چه کدی رو باید بزارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ ببخشید من تازه کارم میشه بیشتر توضیح بدین چیکا کنم!؟ و چه کدی رو باید بزارم؟ ببینید هم میشه ب این شکل : Private EditText1 As EditText If EditText1.Text.Contains("1") Then EditText1.Text = EditText1.Text&"۱" Else If EditText1.Text.CompareTo("2") Then EditText1.Text = EditText1.Text&"۲" End If هم با Replace : Dim str As String str = str.Replace("1","۱") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ یعنی تک تک تمام اعداد رو اینجوری بنویسم؟؟ بعد احتیاج به کتابخونه شمام هستش یا ن؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ یعنی تک تک تمام اعداد رو اینجوری بنویسم؟؟ بعد احتیاج به کتابخونه شمام هستش یا ن؟؟ اون کتابخانه برای اینه که تشخیص بدید ورودی ای که کاربر وارد کرده ، اعدادش فارسیه یا انگلیسی؟! از روش دومی که آقا الیاس گفت استفاده کنید و تمام اعداد رو از 0 تا 9 تک تک Replace و به انگلیسی تبدیلش کنید(به اون کتابخانه هم نیازی ندارید.) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AHA_AMIRHOSEIN 19
سلام من داشتم با تگ المنت کار میکردم به یه مشکل بر خوردم! اونم اینکه اگه کاربر رمز و پسورد رو فارسی وارد کنه نمیشه وارد سایت شد!! پس چطور میشه یه دستور اضافه کرد که ادیت تکست حروف فارسی رو تبدیل کنه به انگلیسی یا اصلا ورودی فارسی نگیره
(پسورد:۱۲۳۴)
(pass:1234)
دوستان اگه میشه کمکم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.