SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام که برنامم بیاد و یه فایل html بسازه که کد هاشو متغیر استرینگ که یه سری کد اچ تی ام ال ریختم توش بگیره! و توی یه فولدر خاص ذخیره کنه! آیا این کار امکان پذیر هست ؟ اگر بله چطوری؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ یعنی یه متغیر استریتگ دارم که مقدارش برابر با <b>Hello World!</b> هستش مثلا (یا هر کد html دیگه ای) می تونید از کد زیر استفاده کنید File.WriteString(File.DirInternal,"code.html","code hay html") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام که برنامم بیاد و یه فایل html بسازه که کد هاشو متغیر استرینگ که یه سری کد اچ تی ام ال ریختم توش بگیره! و توی یه فولدر خاص ذخیره کنه! آیا این کار امکان پذیر هست ؟ اگر بله چطوری؟! سلام منظورتون چیه از متن قرمز؟ در ضمن تاپیک باید هر12 ساعت اپ بشه در هر 1 ساعت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام منظورتون چیه از متن قرمز؟ در ضمن تاپیک باید هر12 ساعت اپ بشه در هر 1 ساعت یعنی یه متغیر استریتگ دارم که مقدارش برابر با <b>Hello World!</b> هستش مثلا (یا هر کد html دیگه ای) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ ممنونم ، علامت زدم دوستان هم استفاده کنن می تونید از کد زیر استفاده کنید File.WriteString(File.DirInternal,"code.html","code hay html") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان من میخوام که برنامم بیاد و یه فایل html بسازه که کد هاشو متغیر استرینگ که یه سری کد اچ تی ام ال ریختم توش بگیره! و توی یه فولدر خاص ذخیره کنه! آیا این کار امکان پذیر هست ؟ اگر بله چطوری؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.