AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام من تازه با این انجمن اشنا شدم! کارتون حرف نداره!! میخواستم ببینم دوستان کسی سورس اسلاید منو نداره؟ که کامل باشه یکی بود اما فقط یه پنل بود نتونستم گزینه ها رو بهش اضافه کنم یه چیز شبیه این میخوام خیلی ممنون از همگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ دورد بفرمایین سورس اسلاید منو حرفه ای متریالمیتونین هم پنل بذارین هم لیست ویو کلا قسمت دیزاین اسکریپ جدایی داره و کاربر دستش بازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ این سورس رو گرفتم! ولی مشکل اینه نمیتونم ایتم بهش اضافه کنم واسه همین دارم دنبال یه سورس کامل میگردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام سورس اسلاید منو توی انجمن زیاد هست فقط کافیه یه سرچ بکنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ بفرما داش اینم یه اسلاید منو که خودم تستش کردم فقط باید کتابخونه slidingmenuwrapper رو قبلش فعال کنید توی global هم متغیر های زیر رو اضافه کنید dim li as listview Dim sl As SlidingMenu Dim logo As Panel Dim lt,lbl As Label توی activity create هم کد های زیر رو اضافه کنید 'slid menu Dim img As ImageView Dim lt2 As Label Activity.AddMenuItem("show","show") Activity.AddMenuItem("hide","hide") sl.Initialize("sl")'Initialize slide menu sl.BehindOffset=40%x'Width slide menu sl.Mode=sl.LEFT'you can set slide menu mode 'you can use sl.left, sl.right and sl.BOTH 'Initialize object logo.Initialize("logo") li.Initialize("li") lt.Initialize("lt") 'add object into slide menu sl.Menu.AddView(logo,0,0,60%x,20%y) sl.Menu.AddView(li,0,20%y,Activity.Width-40%x,80%y) sl.Menu.AddView(lt,0,5%y,Activity.Width-40%x,10%y) 'object setting li.AddTwoLinesAndBitmap2("دانلود","",LoadBitmap(File.DirAssets,"Download.png"),1) li.AddTwoLinesAndBitmap2("ارتباط با ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"mail.jpg"),2) li.AddTwoLinesAndBitmap2("ثبت نظر","",LoadBitmap(File.DirAssets,"star108.png"),3) li.AddTwoLinesAndBitmap2("درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"info.jpg"),4) li.AddTwoLinesAndBitmap2("خروج","",LoadBitmap(File.DirAssets,"exits.jpg"),5) img=li.TwoLinesAndBitmap.ImageView img.Left=60%x-img.Width lt2=li.TwoLinesAndBitmap.Label lt2.Width=40%x-img.Width lt2.Gravity=Gravity.RIGHT lt2.TextColor=Colors.Black lt2.TextSize=22 logo.Color=Colors.RGB(187,13,47) li.Color=Colors.RGB(179,179,179) lt2.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("yekan.ttf") lt.TextColor=Colors.Black li.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.RIGHT lt.Text="نام دلخواه" lt.Gravity=Gravity.CENTER lt.TextSize=30 lt.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("yekan.ttf") موفق باشی دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ سلام میشه سورسش رو هم پیوست کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ این سورس رو گرفتم! ولی مشکل اینه نمیتونم ایتم بهش اضافه کنم واسه همین دارم دنبال یه سورس کامل میگردم سورس هیچ مشکلی نداره اگر بلد نیستد آیتم اضافه کنید پس اول برید بخش مبتدی رو کامل ببنید(خصوصا کار با لیست ویو) بعد بیاید سر این جور چیزا برا خودتون میگم کاربر زیاد داشتیم که هنوز شروع نکرده یه چیزی خواسته توش مونده بعد کلا از برنامه نویسی زده شده شما الان نگاه کن چندتا کاربر داریم چندتاشو فعالند چندتاشون سوال مپرسن و... سلام میشه سورسش رو هم پیوست کنین؟ تو پست 2 لینک نمونه سورس گذاشته شده فک کنم 10 نمونه سورس و تعداد بسیار زیادی تاپیک برای اسلایدمنو هست خواهشنا سرچ کنید همین کلمه اسلایدمنو رو بزنی کلی مطلب میاد تو پست قبلی کل کدهارو گذاشته یکی از دوستان دیگه کپی پیست کردن تا این حد زحمت داره ؟؟ من دیگه هیچ حرفی برا گفتن ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام میشه سورسش رو هم پیوست کنین؟ داش این اسلاید منو دقیقا همون چیزی هست که شما عکسشو گذاشتین همه جزییاتشو هم واست نوشتم فقط کافیه copy & paste کنی و اجرا کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AHA_AMIRHOSEIN 19
سلام
من تازه با این انجمن اشنا شدم! کارتون حرف نداره!!
میخواستم ببینم دوستان کسی سورس اسلاید منو نداره؟ که کامل باشه یکی بود اما فقط یه پنل بود نتونستم گزینه ها رو بهش اضافه کنم
یه چیز شبیه این میخوام
خیلی ممنون از همگی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.