Mostafanet 21 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام به همه بچه ها. چه کدی هست که بشه باش صفحه نمایش رو روشن کرد. مثل باد صبا که تا موقع اذان میشه صفحه روشن میشه و البته برنامه و اذان پخش میکنه. میخوام تو سرویس استفاده کنم.با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام منظورتون این کد: If Checked = True Then Dim p As PhoneWakeState p.KeepAlive(True) Else If Checked = False Then Dim p As PhoneWakeState p.ReleaseKeepAlive لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ بله به همین صورت میتونید عمل کنید در ضمن: لطفا کدهاتون رو توی تگ کد قرار بدید شکلش اینجوریه: <> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ پس من تبلتم مشگل داره که این تست کردم جواب نمیده؟من هرکاری میکنم جواب نمیده این کد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ کسی از اساطید جواب ما را نمیدهد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ درود شما از طریق فعال کردن کتابخانه Phone و تعریف یک متغیر از نوع PhoneWakeState میتونید صفحه نمایش را روشن کنید همچنین از طریق PhoneEvents میتونید روشن یا خاموش بودن صفحه رو مانیتورینگ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mostafanet 21
سلام به همه بچه ها.
چه کدی هست که بشه باش صفحه نمایش رو روشن کرد.
مثل باد صبا که تا موقع اذان میشه صفحه روشن میشه و البته برنامه و اذان پخش میکنه.
میخوام تو سرویس استفاده کنم.با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.