fun_code 216 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگر بخوایم کاربر در برنامه یک فایل رو انتخاب کنه ، مثلا فایل اکسل نیاز به فایل منیجر هست. کتابخونه Dialogs اینکار و انجام میده اما کیفیت جالبی نداره و کار باهاش ساده نیست و بعضی از کاربران گیج میشن. در گوکل لینک زیر رو پیدا کردم اما برای دانلود مجوز نیاز هست. اگر از دوستان کسی این کتابخونه و یا کتابخونه فایل منیجر خوبی داره لطفا اینجا هم بذاره تا بنده و دیگر دوستان هم استفاده کنند. https://www.b4x.com/android/forum/threads/class-file-explorer-with-visualization.19003 پیشاپیش از کمک شما متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ @, از لطف شما ممنونم یه مشکلی بوجود اومد. 1 بار روی گوشیم (اندروید 5.1.1) تست کردم. خوب بود و کاربردی... اومدم پسوند فایل ها رو عوض کردم و بجای ok مثلا تایید گذاشتم و مجددا روی گوشی تست کردم دیگه داخل پوشه sdcard نمیره و پیغام زیر رو بصورت toast نمایش میده ! Unable to access folder برنامه را حذف ، گوشی را ریست و مجددا نصب کردم اما مشکل برطرف نشد ! غیر از پوشه ای که عرض کردم چند پوشیه دیگه هم اینجوری شدن اما مهم همین sdcard هست. به نظرتون چطور حلش کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ خدمت شما : http://answercenter.ir/topic/10648-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-fileexplorer-v21-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-file-manager/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگر بخوایم کاربر در برنامه یک فایل رو انتخاب کنه ، مثلا فایل اکسل نیاز به فایل منیجر هست. کتابخونه Dialogs اینکار و انجام میده اما کیفیت جالبی نداره و کار باهاش ساده نیست و بعضی از کاربران گیج میشن. در گوکل لینک زیر رو پیدا کردم اما برای دانلود مجوز نیاز هست. اگر از دوستان کسی این کتابخونه و یا کتابخونه فایل منیجر خوبی داره لطفا اینجا هم بذاره تا بنده و دیگر دوستان هم استفاده کنند. https://www.b4x.com/android/forum/threads/class-file-explorer-with-visualization.19003 پیشاپیش از کمک شما متشکرم اون قدری که من دیدمو شنیدم یه کتابخونه خوب تو سایت اصلی هستی ولی هرجایی پولیه من یه سایت میدونم که این کتابخونه رو همراه باآموزش میفروشه ولی به دلیل قوانین انجمن نمیتونم بگم شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ ممنونم جناب ایزدی با اضافه کردن دسترسی زیر درست شد. AddPermission(android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
اگر بخوایم کاربر در برنامه یک فایل رو انتخاب کنه ، مثلا فایل اکسل نیاز به فایل منیجر هست.
کتابخونه Dialogs اینکار و انجام میده اما کیفیت جالبی نداره و کار باهاش ساده نیست و بعضی از کاربران گیج میشن.
در گوکل لینک زیر رو پیدا کردم اما برای دانلود مجوز نیاز هست.
اگر از دوستان کسی این کتابخونه و یا کتابخونه فایل منیجر خوبی داره لطفا اینجا هم بذاره تا بنده و دیگر دوستان هم استفاده کنند.
پیشاپیش از کمک شما متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.