sajjadrastin 100 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام چجوری میشه تعریف کرد که لیبل 1 تا 4 رقم اول متن را نشان دهد و بقیه متن را نشان ندهد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ یعنی مثلا متن : 123456789 فقط با 1234 رو نشون بده؟ اگه منظورتون اینه که راحت با ساب استرینگ میشه lbl.text = lbl.text.SubString2(0,4) این کد از کاراکتر صفر تا کاراکتر چهار رو فقط میزاره تو لیبل شاید هم من منظورتون رو بد متوجه شده باشه منظورتون چیز دیگست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ یعنی مثلا متن : 123456789 فقط با 1234 رو نشون بده؟ اگه منظورتون اینه که راحت با ساب استرینگ میشه lbl.text = lbl.text.SubString2(0,4) این کد از کاراکتر صفر تا کاراکتر چهار رو فقط میزاره تو لیبل شاید هم من منظورتون رو بد متوجه شده باشه منظورتون چیز دیگست ممنون منظورم همین بود و مشکلم حل شد. تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام چجوری میشه تعریف کرد که لیبل 1 تا 4 رقم اول متن را نشان دهد و بقیه متن را نشان ندهد. فکر کنم با این کد هم بشه label.Text.Length=5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ فکر کنم با این کد هم بشه label.Text.Length=5 نه length فقط تعداد کاراکتر های یه متنو برمیگردونه نمیشه تغییرش داد با همون کدی که دادم میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام
چجوری میشه تعریف کرد که لیبل 1 تا 4 رقم اول متن را نشان دهد و بقیه متن را نشان ندهد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.