Gray Mind 913 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام مقادیر داخل تکست باکس رو بفرستم به دیتابیس لطفا یه نفر توضیح بده چجوری بهش بگم که اطلاعات داخل دیتابیس رو بفرسته؟ برای مثال fara.Insert1("fname,lname","'graymind',1") خوب من میخوام بجای graymind مقادیر تکست باکس رو بفرستم هرجور امتحان کردم نشد تو کتابخانه sql رو کاری نداره اما اینجا نتونستم خواهشا یکی کمکم کنه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام بنده تا به حال از کتابخونه فراخوانی استفاده نکردم و نمیدونم دقیقا چه توابعی داره و چه عملکردی. شما بجای graymind بنویسید EditText1.Text می تونید مقادیر ادیت تکست رو ارسال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اینکار روهم کردم بجای داخل تکست باکس خود همون edittext.text رو میفرسته به دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام دوستان
من میخوام مقادیر داخل تکست باکس رو بفرستم به دیتابیس
لطفا یه نفر توضیح بده چجوری بهش بگم که اطلاعات داخل دیتابیس رو بفرسته؟
برای مثال
خوب من میخوام بجای graymind مقادیر تکست باکس رو بفرستم
هرجور امتحان کردم نشد
تو کتابخانه sql رو کاری نداره اما اینجا نتونستم
خواهشا یکی کمکم کنه ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.