mkabir 186 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام من یه اهنگ زمینه برا برنامم دارم حالا مشکل اینه که اگه کاربر اهنگ رو تو اکتیویتی 1 روشن کنه دیگه نمیتونه تو اکتیویتی 2 قطع کنه یا برعکس چطور میتونم اهنگی که در اکتیویتی 1 شروع کردم تو اکتیویتی 2 تغییر توش ایجاد کنم(استپش کنم/شروعش کنم)؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ سلام مدیا پلیر رو توی Proccess_Gluobal تعریف کنید تا بتونید تو اکتیویتی های دیگه به این صورت بهش دسترسی داشته باشید: Main.Mediaplayer1.Stop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام روشی رو که میگم تست نکردم شما یک تابع در سرویستون تعریف کنید و کدهای تابع رو کد استوپ کردن موزیک قرار بدید و از CallSubDelayed استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
سلام
من یه اهنگ زمینه برا برنامم دارم حالا مشکل اینه که اگه کاربر اهنگ رو تو اکتیویتی 1 روشن کنه دیگه نمیتونه تو اکتیویتی 2 قطع کنه یا برعکس
چطور میتونم اهنگی که در اکتیویتی 1 شروع کردم تو اکتیویتی 2 تغییر توش ایجاد کنم(استپش کنم/شروعش کنم)؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.