mehranarzani 39 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز صبحتون بخیردوستان من یه کد میخوام برای بیسیککه وقتی کاربر رو یه دکمه مثلا(مطالب) کلیک کرد اول یه اهنگ پخش بشه اهنگ حدود سه ثانیست بعدش دکمه اجرا بشه ممنون میشم کمکم کنیدو همچنین کدی میخوام برای اسپلیش که وقتی برنامم اجرا شد هنگام باز شدن اسپلیش اهنگی حدود 5 ثانیه پخش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام با این کد = Dim m1 As MediaPlayer m1.Initialize2("m1") m1.Load(File.DirAssets,"آدرس فایل") m1.Play ' برای پخش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام با این کد = Dim m1 As MediaPlayer m1.Initialize2("m1") m1.Load(File.DirAssets,"آدرس فایل") m1.Play ' برای پخش ادرس فایلو چطور بدم؟ اپلود کنم؟ میشه واضح تر توضیح بدیم مبتدی هستیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ ادرس فایلو چطور بدم؟ اپلود کنم؟ میشه واضح تر توضیح بدیم مبتدی هستیم. آهنگ مورد نظر رو در پوشه files بزارید بعد با کدی که دوستمون دادن پخشش کنید به جای ادرس فایل هم اسم آهنگ رو بدید ادرس برای زمانیه که شما تو پوشه ای در files گذاشته باشید ربطی به آپلود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ فرمتش ogg باشه اشکال نداره که؟گذاشتم میزنم رو دکمه اهنگ اجرا نمیشه چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ یادت باشه که وقتی از اکتیویتی خارج شدی باید اهنگ رو استپ کنی .وگرنه به پخش ادامه میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام کتابخونه Audio رو تیکشو بزنید و یک SoundPool تعریف کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
سلام دوستان عزیز صبحتون بخیر
دوستان من یه کد میخوام برای بیسیک
که وقتی کاربر رو یه دکمه مثلا(مطالب) کلیک کرد اول یه اهنگ پخش بشه اهنگ حدود سه ثانیست بعدش دکمه اجرا بشه ممنون میشم کمکم کنید
و همچنین کدی میخوام برای اسپلیش که وقتی برنامم اجرا شد هنگام باز شدن اسپلیش اهنگی حدود 5 ثانیه پخش بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.