mr-edris 186 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ خب یکم دست کاری کردم مشکلم حل شد واسه بقیه هم میگم بدونن با کد زیر واسه تعداد کم مثلا 6 تا استفاده کرد lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("فهرست","فهرست",LoadBitmap(File.DirAssets,"town.png"),1) lv1.AddTwoLinesAndBitmap2("جستجو","جستجو",LoadBitmap(File.DirAssets,"ser.png"),2) lv1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity = Gravity.CENTER فقط الان نمیدونم چطور باید رنگ متن عوض کرد اخه پس زمانه ی من سفیده رنگ متنمم سفیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ اقا رنگ پس زمینم سفیده رنگ متن لیست ویومم سفیده چطور رنگ متن لیست ویو رو عوض کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.Black لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
خب یکم دست کاری کردم مشکلم حل شد
واسه بقیه هم میگم بدونن
با کد زیر
واسه تعداد کم مثلا 6 تا استفاده کرد
فقط الان نمیدونم چطور باید رنگ متن عوض کرد اخه پس زمانه ی من سفیده رنگ متنمم سفیده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.