majid08 266 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام من یک ادیت تکست یا AutoCompleteEditText1 دارم و یه سری کلمات در دیتابیس دارم میخام هر وقت یک حرفی تایپ کنم کلماتی که با این حرف شروع میشه نمایش داده بشه کتابخونه ای نداره که انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ فک کنم باید کد جستجو رو تو رویداد فوکوس چنج بنویسی که با هر تایپ جستجو کنه اما ممکنه سرعتش یکم بیاد پایین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ فک کنم باید کد جستجو رو تو رویداد فوکوس چنج بنویسی که با هر تایپ جستجو کنه اما ممکنه سرعتش یکم بیاد پایین میشه یه کدی بزارین ببینم چی به چیه من میخام مثل جستجوی گوگل باشه مثلا اول کلمه رو تایپ میکنی خودش یه کلماتی میاره اینطوری میخام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام از این کد استفاده کنید Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Cur1=SQL1.ExecQuery("SELECT title,text FROM database WHERE title LIKE '%"&EditText1.text&"%'") If Cur1.RowCount>0 Then For i = 0 To Cur1.RowCount-1 Cur1.Position=i ListView1.AddSingleLine(Cur1.GetString("title")) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ برای سرچ لحظه ای یا به قول خودت حرفی باید بیای رو ادیت تکست راست کلیک کنی بعد از منوی جنریت گزینه ی فوکوس.... رو بزنی بعد بری توی کد نویسی توی ساب فوكوس این کدای بالا رو که اقا علی عزیز نوشتن رو قرار بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سلام هموطن یه تست بزن اطلاعات دیتابیس رو ریختیم تو لیست لیست رو هم دادیم به اتو کامپلیت Dim l As ListDim auto As AutoCompleteEditTextl.Initializecur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl")For i = 0 To cur.rowCount-1cur.position = il.Add(i) = cur.getstring("matn")Nextauto.SetItems(l) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یک ادیت تکست یا AutoCompleteEditText1 دارم و یه سری کلمات در دیتابیس دارم میخام هر وقت یک حرفی تایپ کنم کلماتی که با این حرف شروع میشه نمایش داده بشه
کتابخونه ای نداره که انجام بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.