علی علایی 161 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام میخاستم بدونم میشه فرمت FLV رو تو خود برنامه پخش کرد یا اینکه باید از برنامه ی دیگه ای کمک بگیریم و اینکه میشه تغییر فرمت داد به mp4 (توجه کنید فایلو ندارم لینک یه فایل تصویریه که فرمت flv) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ ضمن موردی که آقای ایزدی عزیز دادن اگه زیاد عجله ندارید تا فردا صبح صبر کنید دارم ی کتابخونه VideoView جدید مینویسم با اکلیپس ک FLV هم ساپورت میکنه و به راحتی میتونید پخش کنید تا فردا صبح آقا الیاس منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ درود میتونید فایل FLV رو توی خود برنامه در WebView نمایش بدید نمونه سورس خدمت شما جناب آقای علایی عزیز : FLVPlayer(AnswerCenter.IR).zip امیدوارم به نتیجه که رسیدید سورس جدید رو که با فایل FLV خودتون هست رو توی همین تاپیک پیوست کنید + توضیحاتی که لازم میدونید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ ضمن موردی که آقای ایزدی عزیز دادن اگه زیاد عجله ندارید تا فردا صبح صبر کنید دارم ی کتابخونه VideoView جدید مینویسم با اکلیپس ک FLV هم ساپورت میکنه و به راحتی میتونید پخش کنید تا فردا صبح لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ تشکر آقای ایزدی من تو جنی موشن تست گرفتم یه صفحه سیاه اومد من خوب متوجه نشدم پلاگین چیزی میخاد البته یه نکته ای رو هم بگم من گوشی ندارم که بتونم تست بگیرم اگر کسی داره یه تست بگیره ببینه کار میکنه یا نه یه نمونه پخش از سایت اصلی دانلود کردم ولی ازش چیزی نفهمیدم همین جا میزارم اگر کسی فهمید چه جور کار میکنه به ما هم بگه (فک کنم بتونه flv رو پخش کنه) VideoJS ضمن موردی که آقای ایزدی عزیز دادن اگه زیاد عجله ندارید تا فردا صبح صبر کنید دارم ی کتابخونه VideoView جدید مینویسم با اکلیپس ک FLV هم ساپورت میکنه و به راحتی میتونید پخش کنید تا فردا صبح باشه چاره ای نیست صبر میکنم تو پخش MP4 مشکلی نیست فقط لامصب این FLV رو راحت نمیشه پخش کرد اگر کتابخونه ای میزنید فیلمو تمام صفحه رو بیاره و مثل videoview و اکثر لابیری های پخش ویدیو فیلم نصفه نمیه نشون میده با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ آقا الیاس من منتظرم هـــــــــــــــــــِی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
میخاستم بدونم میشه فرمت FLV رو تو خود برنامه پخش کرد یا اینکه باید از برنامه ی دیگه ای کمک بگیریم
و اینکه میشه تغییر فرمت داد به mp4 (توجه کنید فایلو ندارم لینک یه فایل تصویریه که فرمت flv)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.