مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت دوستان خب این هم سورس + کتابخانه برای کار کردن با بارکدخوان سورس رو گذاشتم چون آموزش تصویری حذف شده بود و .... چیز خاصی نداره کلا 3-4 خط کد نویسی بیشتر نداره zxdemo&lib QR Code(answerCenter.ir).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ در در 1394/10/17, 09:41:42، مهدی ایزدی گفته است : سلام و خسته نباشید خدمت دوستان خب این هم سورس + کتابخانه برای کار کردن با بارکدخوان سورس رو گذاشتم چون آموزش تصویری حذف شده بود و .... چیز خاصی نداره کلا 3-4 خط کد نویسی بیشتر نداره zxdemo&lib QR Code(answerCenter.ir).rar سلام چجوری میتونم کد رو داخل اینترنت سرچ کنم من از دستور زیر استفاده میکنم ولی ارور میده... Sub myzx_result(atype As String,Values As String) Msgbox(Values,"") Dim load As PhoneIntents StartActivity(load.OpenBrowser(Values)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ چه خطایی میده برادر ؟ اسکرین شات بزارید. در ضمن باید Values رو چک کنید، همینجوری روی هوا نمیشه به بروزر بدید واسه ارجاع. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ دوستان بارکد ساز هم کتابخانه ای براش هست؟ برای بیسیک؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : چه خطایی میده برادر ؟ اسکرین شات بزارید. در ضمن باید Values رو چک کنید، همینجوری روی هوا نمیشه به بروزر بدید واسه ارجاع. سلام بارکد و میخونه ولی بهد از اینکه میگم تو مرورگر باز بشه ارور زیر میده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.