mohsen.gh 48 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سلام من وقتی سورس بیسیک رو باز میکنم این خطا رو میده و یک پروژه جدید باز میکنه!!مشکل از کجاست؟؟ eror loading file. index was out of range.most be non-negative and less than the size of the collection. parameter name:index لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سلام من وقتی سورس بیسیک رو باز میکنم این خطا رو میده و یک پروژه جدید باز میکنه!!مشکل از کجاست؟؟ eror loading file. index was out of range.most be non-negative and less than the size of the collection. parameter name:index این خطا میگه که یه فایلی که قبلا تو پروژه بوده الان نیست ببین چی رو پاک کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ این خطا میگه که یه فایلی که قبلا تو پروژه بوده الان نیست ببین چی رو پاک کردی چیزی رو پاک نکردم که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ چیزی رو پاک نکردم که دوست عزیز میدونم ولی بعضی اوقات برای منم پیش اومده همین دو هفته پیش رویه یه پروژه کلی کار کرده بودم زد کلا کدا رو پروند تو پروژت که مشکلی ایجاد نکرده نه؟ اگه مشکلی برای برنامت درست نکرده به ارور توجه نکن ادامه بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ دوست عزیز میدونم ولی بعضی اوقات برای منم پیش اومده همین دو هفته پیش رویه یه پروژه کلی کار کرده بودم زد کلا کدا رو پروند تو پروژت که مشکلی ایجاد نکرده نه؟ اگه مشکلی برای برنامت درست نکرده به ارور توجه نکن ادامه بده پروژه رو اصلا باز نمیکنه این ارور رو میده و یه پروژه جدید میاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ خوب دوست عزیز این میگه یه چیو پاک کردی اما اون چی چیه کسی نمیدونه شما برنامه و سورس کداتو بذار تا من یا دوستان کمکتون کنیم چون اینطور معلوم نیست چی پاک شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen.gh 48
سلام من وقتی سورس بیسیک رو باز میکنم این خطا رو میده و یک پروژه جدید باز میکنه!!مشکل از کجاست؟؟
eror loading file.
index was out of range.most be non-negative and less than the size of the collection.
parameter name:index
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.