irahmad 2 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ دوستان من یه سورس کد وارد برنامه کردم و وقتی رو علامت Run میزنم ارور میده،برای برطرف کردن لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ خب من همه ی sdk رو باید دانلود کنم؟ بفرمائید چه جوری خروجی apk بگیرم?که روی گوشی تست کنم وقتی برنامه رو اجرا بکنید روی شبیه ساز در پوشه Object پروژتون فایل apk وجود داره. در مورد اینطور چیزها سرچ کنید مطالب زیادی هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ درود مشکل از کانفیگ کردن شما هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ و فایل aapt.exe هم ندارید الان شما شبیه سازی ندارید که برنامه در اون اجرا شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
irahmad 2 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ این فایل aapt.exeرو از کجا بیارم من تمام ابزار ها رو دانلود و طبق آموزش نصب کردم اما الان که نگاه کردم چنین فایلی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ ghhjh.PNG این فایل aapt.exeرو از کجا بیارم من تمام ابزار ها رو دانلود و طبق آموزش نصب کردم اما الان که نگاه کردم چنین فایلی نبود http://answercenter.ir/topic/6676-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-sdk-2434/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
irahmad 2 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ خب من همه ی sdk رو باید دانلود کنم؟ بفرمائید چه جوری خروجی apk بگیرم?که روی گوشی تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
irahmad 2
دوستان من یه سورس کد وارد برنامه کردم و وقتی رو علامت Run میزنم ارور میده،برای برطرف کردن لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.