dr.soosmar 11 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ سلام میخواستم بدونم چطور میتونم کاری کنم که وقتی کاربر روی دکمه ی مورد نظر کلیک کرد منتقل بشه به صفحه ی برنامم داخل مارکت مارکت بازار رو بلدم که چیکار کنم اما مایکت و ایران اپس و پلازا رو بلد نیستم لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ سلام من تابه حال با این مارکت های که شما میگی کار نکردم اما 100% یه ادرسی باید داشته باشه وقتی برنامتون رو میزارین توش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.soosmar 11 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ آدرس رو دارم وقتی قرار میدم داخل برنامه مشکل کد نویسی میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ چه خطایی میده؟ خب خطا و نمونه کدتون رو بگید عیب یابی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.soosmar 11
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم کاری کنم که وقتی کاربر روی دکمه ی مورد نظر کلیک کرد منتقل بشه به صفحه ی برنامم داخل مارکت
مارکت بازار رو بلدم که چیکار کنم
اما مایکت و ایران اپس و پلازا رو بلد نیستم لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.