parvin 123 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان . من کتابخونه pdfviewer رو دانلود کردم و فعالش کردم . حالا که میخوام برنامه رو اجرا کنم پیام میده که فایل Jar رو پیدا نمیکنه . در جالیکه که هست . تصویر رو هم پیوست کردم .ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان . من کتابخونه pdfviewer رو دانلود کردم و فعالش کردم . حالا که میخوام برنامه رو اجرا کنم پیام میده که فایل Jar رو پیدا نمیکنه . در جالیکه که هست . تصویر رو هم پیوست کردم .ممنون میشم کمک کنید این کتابخونه علاوه بر خود xml و jar خودش یه jar دیگه هم میخواد http://s3.picofile.com/file/8232513618/PdfViewer.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ ممنون دوست گرامی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parvin 123
سلام دوستان . من کتابخونه pdfviewer رو دانلود کردم و فعالش کردم . حالا که میخوام برنامه رو اجرا کنم پیام میده که فایل Jar رو پیدا نمیکنه . در جالیکه که هست . تصویر رو هم پیوست کردم .ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.