parvin 123 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام دوستان . من کتابخونه pdfviewer رو دانلود کردم و فعالش کردم . حالا که میخوام برنامه رو اجرا کنم پیام میده که فایل Jar رو پیدا نمیکنه . در جالیکه که هست . تصویر رو هم پیوست کردم .ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام دوستان . من کتابخونه pdfviewer رو دانلود کردم و فعالش کردم . حالا که میخوام برنامه رو اجرا کنم پیام میده که فایل Jar رو پیدا نمیکنه . در جالیکه که هست . تصویر رو هم پیوست کردم .ممنون میشم کمک کنید این کتابخونه علاوه بر خود xml و jar خودش یه jar دیگه هم میخواد http://s3.picofile.com/file/8232513618/PdfViewer.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 ممنون دوست گرامی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parvin 123
سلام دوستان . من کتابخونه pdfviewer رو دانلود کردم و فعالش کردم . حالا که میخوام برنامه رو اجرا کنم پیام میده که فایل Jar رو پیدا نمیکنه . در جالیکه که هست . تصویر رو هم پیوست کردم .ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.