vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ درود !! من دوتا صفحه لازم دارم یکی صفحه شرو و یکی صفحه اصلی تو صفحه شروع این موارد موجوده : 1 . شروع 2 . راهنما 3 . فروشگاه 4 . امتیاز 5 . دیگر 6. خروج و تو صفحه اصلی هم یه تصویر مشابه عکس زیر: در ضمن اصلا تسکت نوشته نشه یعنی فقط ایکون یا طرحش باشه. نوشته را رو از دیزاین با فونت میدم بهش ممنون میشم دوستان بر طبق سلیقه خودشون ایده بدن و ا زحمت طراح رو بکشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ میخواین صفحه اولش شلوغ کاری باشه یا ی منوی ساده باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اینو ی نیگا بندازید ببینید خوشتون میاد، فقد موضوع برنامتونو نمیدونسم وگرنه ب تناسبش ی چیز بهتر میساختم، برای منو هم کارای جالبی میشه کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ خوبه ممنون. فقط کم شلوغ تر باشه.عالی میشه. شبیه به بازی فکری حدس تصویره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ داداش توی بازی جدیدت دیگه از این فونت استفاده نکن اصلا فونت مناسبی نیست همچنین خیلی بزرگه سایز فونت توی بازی های قبلیت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ میدونم داداش . به همین خاطر دست به دامان دوستان شدم. ممنون میشم دوستان زحمتشو بکشن یا پیشنهاد بدن یا طراحی رو انجام بدن در حد png یا psd. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.