apksky 123 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سلام چجوری میتونیم کاری کنیم که توسط کاربر یک شی (ترجیحا مولتی پنل) ایجاد بشه و وقتی که تعداد شی ها از صفحه بیشتر شد، به صورت اسکرولی در بیاد؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ خیلی ممنون امیدوارم کار کنه که کار میکنه دارم روی یه پروژه نسبتا بزرگکار می کنم هر چیزی باید توش به کار ببرم. بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ آخه چرا دوست دارید منو هی اذیت کنید چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا (شوخی کردم ) کل سیستممو گشتم تا مثال مورد نظر رو پیدا کردم (یه ذره مو داشتم اونم الان ریخت از بس سیستمم مرتبه ) بفرما مولتی پنل که یا یه باتن هی پنل اضافه میشه (مثال از خودم نیست به کدها توجه کنی متوجه میشی چی به چیه ) دانلود یک مثال بسیار خوب که میشه خیلی کارها باهاش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام
چجوری میتونیم کاری کنیم که توسط کاربر یک شی (ترجیحا مولتی پنل) ایجاد بشه و وقتی که تعداد شی ها از صفحه بیشتر شد، به صورت اسکرولی در بیاد؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.