Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ دوستان موقع کامپایل این ارور ظاهر شد: B4A version: 5.50Parsing code. ErrorSpecified argument was out of the range of valid values.Parameter name: index قبل از این با همین کدها پروژه کامل اجرا میشد نمیدونم چی شده!؟!؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
karizmatik163 9 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من هم به این مشکل برخوردم ضاهرا mudle و اکتویتی های جدید ساختیم و بدون اینکه توسط b4a ریموشون کنیم رفتیم از داخل پوشه های پروزه حذف کردیم و عادیه که برنامه گیج شده الان نمیدونه مودل و اکتیویتی وجود دارن یا نه منم موندم چیکا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوست من یه نگاهی بکن ببین تو پوشه برنامت اکتیویتیا و کلاس ماژول ها و .... با اونای تو برنامت یکین یا احتمالا یکی رو تو بیسیک پاک کردی ولی از تو فلدر پاک نشده بگرد پیداش کن و پاکش کن. دستی باید پاک کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوست من یه نگاهی بکن ببین تو پوشه برنامت اکتیویتیا و کلاس ماژول ها و .... با اونای تو برنامت یکین یا احتمالا یکی رو تو بیسیک پاک کردی ولی از تو فلدر پاک نشده بگرد پیداش کن و پاکش کن. دستی باید پاک کنی سلام دوست عزیز و گلم ممنون بابت اینکه پاسخگو هستین اما جسارتا قبل از جواب دادن به تاریخ تاپیک توجه کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ درود بنده شخصا با این خطا مواجه نشدم اما براتون جست و جو کردم یک نفر همچین مشکلی رو داشته ... که جوابش این شده : آقای ایزدی سورس رو براتون فرستادم...اگه میشه یه نگاه کنید من دیگه فکرم به جایی نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ up دوستان کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ درود بنده شخصا با این خطا مواجه نشدم اما براتون جست و جو کردم یک نفر همچین مشکلی رو داشته ... I have attached the projectB4i version: 2.00Parsing code. ErrorSpecified argument was out of the range of valid values.Parameter name: indexI even renamed all index variables to index2 index3 or index4does not show line numbers where error is? که جوابش این شده : There is an empty module named m. You should remove it (Project - Remove Module). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟ مشکلم هنور پابرجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
دوستان موقع کامپایل این ارور ظاهر شد:
B4A version: 5.50
Parsing code. Error
Specified argument was out of the range of valid values.
Parameter name: index
قبل از این با همین کدها پروژه کامل اجرا میشد نمیدونم چی شده!؟!؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.