rjm1379 18 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ با عرض سلام و احترام چجوری میشه آیکون پوش نوتییکیشن رو تغیر داد؟ چجوری میشه متن طولانی (3-4 خط) با پوش نوتیفیکیشن ارسال کرد؟ لطفا پاسخ بدهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ منم همین مشکل رو دارم (: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ هیچ کس نیس جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ خودم که اینارو خوب بلدم چجوری تو پارسه اینکار هارو بکنم اینجاست که گیر کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام پارسه قابلیت تغیر ایکون رو نداره متن طولانی هم میشه باهاش فرستاد فقط نمیشه تو نوتیفیکیشن نشونش داد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام برا تغییر آیکون سرچ کن تو انجمن هست برا سوال دومت باید از NotificationBigTextStyle استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rjm1379 18
با عرض سلام و احترام
چجوری میشه آیکون پوش نوتییکیشن رو تغیر داد؟
چجوری میشه متن طولانی (3-4 خط) با پوش نوتیفیکیشن ارسال کرد؟
لطفا پاسخ بدهید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.