SiSa 10 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ با سلام به همه میخواستم ببینم چطور میشه از سنسورها واسه تشخیص سرعت و مسافت استفاده کرد من خروجی سنسور accelerometer و magnetic رو چک کردم ولی برای حرکت کردن اینا مقدار خاصی تولید نمیکنن و بیشتر وفتی که گوشی رو کج میکنیم مقدارشون عوض میشه میخواستم ببینم کسی در مورد خروجی اینا اطلاع دقیقی داره؟ و اینکه چطور میشه سرعت و مسافت طی شده رو با اینا اندازه گرفت. ممنون میشم اگه کمکم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ سلام. بنده هم مثل شما چون دنبالش نبودم اطلاعات دقیقی رو در این مورد ندارم متاسفانه فقط میتونم بگم شاید کتابخانه PhoneSensorsExtra بتونه کمکتون کنه که فکر کنم خودتون هم با همین کتابخانه کار کرده باشید برای ACCELEROMETER و MAGNETIC باز صبر کنید شاید سایر دوستان اطلاعات جامع تری داشته باشند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SiSa 10
با سلام به همه
میخواستم ببینم چطور میشه از سنسورها واسه تشخیص سرعت و مسافت استفاده کرد
من خروجی سنسور accelerometer و magnetic رو چک کردم ولی برای حرکت کردن اینا مقدار خاصی تولید نمیکنن و بیشتر وفتی که گوشی رو کج میکنیم مقدارشون عوض میشه
میخواستم ببینم کسی در مورد خروجی اینا اطلاع دقیقی داره؟ و اینکه چطور میشه سرعت و مسافت طی شده رو با اینا اندازه گرفت.
ممنون میشم اگه کمکم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.