bakhtiaran 84 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.من حدودا 2سال هستش با بیسیک کار کردم و الان تقریبا کاملا بلدم اما میخوام برم سراغ ایکیلپس به نظرتون خیلی طول میکشه تا به ایکیلپس مسلط شم؟ آیا در ابتدا کار با ایکیلپس خیلی سخته واسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirHo3ein47 24 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ یه مقدار سخت تره ، چون کلا جاوا یه مقدار پیچیده تره . بعد محیط برنامه و اکتیویتی ها و تنظیمات مختلف و ... کار باهاشون خیلی با بیسیک فرق میکنه . ولی خب طبیعتا اگه بتونی یاد بگیری خیلی از بیسیک پیشرفته تره و هر چیزی می تونی باهاش بسازی ، باگ های کمتری هم داره . از من میشنوی اگه میتونی یاد بگیری و حوصلشو داری حتما برو سراغش . موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.من حدودا 2سال هستش با بیسیک کار کردم و الان تقریبا کاملا بلدم اما میخوام برم سراغ ایکیلپس به نظرتون خیلی طول میکشه تا به ایکیلپس مسلط شم؟ آیا در ابتدا کار با ایکیلپس خیلی سخته واسم؟ یکمی سخت هست ولی یاد بگیر خوبه به نظرم سراغ اندروید استودیو برو نه اکلیپس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bakhtiaran 84
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.من حدودا 2سال هستش با بیسیک کار کردم و الان تقریبا کاملا بلدم اما میخوام برم سراغ ایکیلپس به نظرتون خیلی طول میکشه تا به ایکیلپس مسلط شم؟
آیا در ابتدا کار با ایکیلپس خیلی سخته واسم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.